Bébitaxi Bubble Go File 2in1 Smoby napellenzővel és dallamokkal rózsaszín 6 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Bubble Go bébitaxi egy evolúciós újdonság a bébitaxik közt beltéri és kültéri használatra, köszönhetően a széles minőségi gumírozott kerekeinek. Bébitaxi és kisauto 2in1 egyszerű mozdulattal hozzáigazítható gyerkőce igényeihez. 6 hónapos kortól alkalmas, amikor a kicsik kezdik megismerni a maguk körüli világot. A kicsi ekkor kényelmesen és biztonságban ücsörög az ülésben és a szülő irányítja a bébitaxit. A erős fém tolókarnak segítségével nagyon könnyű a bébitaxi irányítása. A fogantyú része üvegtartóval van felszerelve. Napellenzőnek hála a kicsi séta alatt védve van a káros UV sugarak ellen. Szükség esetén le is szerelhető.

Az ülés ergonomikusan kialakított, hogy a kicsinek minél kényelmesebb legyen az ülésben töltött idő. A biztonságot garantálja a 3 pontos biztonsági öv. A gyerkőc biztosan örülni fog a kormányra erősített elektronikus kürt színes Activity elemeknek, melyek fejlesztik a gyerkőc fantáziáját. Az elemek a csomag tartozéka. Egy éves korban a gyerkőc már elég nagy ahhoz, hogy a Bubble Go 2in1 bébitaxi kis autóvá legyen átalakítva. Gyerkőc nagyon sok mókás időt fog a kisautóval tölteni, nem utolsó sorban erősíti a gyerkőc izomzatát, fejleszti mozgási készségeit. Főleg kislányoknak ajánlott.

A bébitaxi ülése alatt egy praktikus tárolóhely található, ahova gyerkőcök elrejthetik kedvenc játékaikat. A Bubble Go 2in1 bébitaxi minőségi ütésálló műanyagból készült, melyek garantálják a játék időtállását. Nagyon szép kislányos rózsaszín és fehér  színkombinációba lett kialakítva. A Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői és előnyei

  • beltéri és kültéri használatra
  • leszerelhető napellenző
  • leszerelhető szőlőkar üvegtartóval
  • szülőkarral való irányítás
  • kicsi egyedül is tudja magát hajtani lábacskáival
  • erősíti gyerkőc izomzatát a lábacskáin
  • kormányon elektronikus dallamos kürt
  • 6 hónapos kortól ajánlott
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek63*35*55 cm
A csomagolás méretei68*39*38 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,50 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.