Bébitaxi hintával Mása és a medve Auto Balade Smoby rózsaszín-zöld 6 hó-tól

Termék leírása

A Mása és a medve kislányos bébitaxi egy gyönyörű játék, amely nagyon egyszerűen gyerekhintává változtatható. A bébitaxi és hinta egyben 6 hónapos kortól egészen 36 hónapos korig ajánlott. Ez a kislányos bébitaxi együtt növekszik gyermekével. A kisautó a hintázó állványra helyezhető és 6 hónapos kortól gyerekhintaként ringatja a kicsit. A kicsi 8 hónapos korától a szülő a bébitaxit babakocsiként tologathatja, irányíthatja a kisautó útját a szülőkormány segítségével. A tolókar teleszkópos és szükség esetén leszerelhető. 12 hónapos kortól a baba ezt a meseautót támaszként használhatja az első lépéseknél. Tehát négyféle módon is használható ez a kislányos járgány. Minden kiegészítő nagyon egyszerűen szerszámok nélkül leszerelhető. A kormányon egy elemre működő autóduda is helyet kapott, méghozzá 3 különböző dallammal. 3 db 1,5V-os elemmel működik.

A bébitaxi ülőkéje ergonomikusan kialakított, nagyon kényelmes. Az első és hátsó kerekek alatti széles biztonsági elemek megakadályozzák a bébitaxi felborulását. A széles műanyag kiesés gátló az ülés körül pedig védi a kicsit és kényelmes támaszkodót biztosít neki. A gyermek biztonságát a hárompontos biztonsági öv is alátámasztja, mely a kicsit az ülőkéhez erősíti. Kiváló minőségű kerekeinek köszönhetően az utazás a kinti környezetben is csendes és kényelmes lesz. A kisautó ablakai Mása és a medve mesefigurákkal vannak díszítve. A Mása és a medve mese nagyon közkedvelt a gyerekek körében az egész világon. Mása egy csintalan kislány, aki szereti a huncutságokat, az állandó mozgást, az édességeket és rengeteg kérdésre várja a választ. Misa, a kislány barátja, egy nyugdíjas cirkuszi medve, aki az erdőben keresi (sikertelenül) a megérdemelt pihenést. A pajkos kis Másával végül is összebarátkoznak és rengeteg kalandot élnek át. Sokmillió könyv és DVD kerül világszerte eladásra ezzel a mese sorozattal, a gyerekeknek nagyon a szívükhöz nőtt. 

Az ülőke alatt egy rakodótér bújik, melybe a kicsi bepakolhatja kedvenc játékait vagy más apróságokat. A Smoby egy híres francia gyártó cég, amely már hosszú éveken keresztül produkálja az eredeti dizájnnal ellátott legjobb minőségű műanyag játékokat. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig serkentik a kicsik képzelőerejét és fantáziáját. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon. A kislányos bébitaxi méretei 54*41*46 cm.

Jellemzői

  • kisautó Mása és a medve mesemotívummal
  • tolókar a szülő számára
  • hintázó állvány
  • rakodótér az ülőke alatt
  • elsősorban kislányoknak
  • rakodótér az ülőke alatt
  • magas háttámla a biztonságos üléshez a bébitaxin, de támasz is az első lépéseknél
  • a kicsi hintázhat és utazhat is rajta, mint a babakocsiban
  • hárompontos biztonsági öv és kiesés gátló
  • elemmel működő elektronikus panel különböző dallamokkal
  • ergonomikus kialakítású ülőke
  • tartós minőségi kerekek
  • felborulást megelőző biztonsági elemek
  • a gyermek erősíti izomrendszerét, tanul járni és megtartani az egyensúlyt
  • alkalmas 6 hónapos kortól 36 hónapos korig
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*41*46 cm
Termék magassága46 cm
A csomagolás méretei37*29*62 cm
Teljes hosszúság54 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,75 kg
NoteBattery: 3 x 1,5V, LR44
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.