Roller Disney Hercegnők Smoby háromkerekű magasságra alítható fogantyúval 2,5 évtől

Termék leírása

Gyerek háromkerekű roller Disney Hercegnők a neves francia Smoby vállalat műhelyéből származik. A három kerék nagyobb stabilitást kölcsönöz a rollernek, így a suhánas rajta még biztonságosabb. Egy igazán stabil és könnyű rollerről van szó, amely megfelel gyerekek számára már 2,5 éves kortól. A roller fellépő része stabil és csúszásmentes, a gyerekek a szép mesés ábrának nem fognak tudni ellenállni. A kormányt Disney Hercegnők ábrája díszíti. Gyerek háromkerekű roller három szilikon kerékkel van felszerelve, melyeknek szükség esetén egyszerű eltávolításuk és cseréjük. 

Szilikon áttetsző kerekek csúszásmentesek, így nagyobb tapadást biztosítanak az úttesten. A kerekek szintén ellen állnak a sérülésnek. Az első kerék átmérője 15 cm, a hátsó kerekeké pedig 13 cm. A roller konstrukciója erős és egyben könnyű fémből illetve ellenálló műanyagból készült. Roller gyerekeknek Disney Hercegnők magasságilag állítható kormánnyal rendelkezik. A kormány három fokozatban lehet állítani, tehát teljes mértékben alkalmazkodik a gyerkőc igényeihez. A kormány fogantyúi szintén csúszásmentesek és kellemesek a tapintásra. 

Gyerek roller fémváznak köszönhetően ellenálló. A hátsó részét zászló teszi még érdekesebbé a gyerkőcök számára. Rollerezés alatt ajánlott a védőfelszerelés használata: térd-, könyök és csuklóvédők, illetve védősisak is elengedhetetlen. Gyerekek azonnal beleszeretnek a rollerezésbe, hisz mindig élvezetes móka számukra és nem utolsó sorban megfelelő módja az aktív szabadidő eltöltésére. A francia Smoby vállalat eredeti, biztonságos és minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik bársonyos műanyagból. Gyerek a rollerezést gyorsan megszereti, hisz nagyon jó formája a sportolásnak, mely közben még egyensúlyérzékét is fejleszti már korai fázisban.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor2.5 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek55*32*65 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,16 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.