Roller A csodálatos Pókember Scooter Maxi Cool Carver Pro Wheels Mondo háromkerekű

Termék leírása

A Mondo Scooter Maxi háromkerekű gyerek roller A csodálatos Pókember motívumával egy egyedülálló és minőséges három kerékkel rendelkező Cool Carver Pro Wheels roller csúszásmentes szárnyakkal, melyek különlegessé varázsolják a rollerezést. A gyerek roller megfelel a legszigorúbb európai biztonsági szabványok előírásainak. Ez a fantasztikus roller alacsony súlyának köszönhetően minden gyermeknek ajánlott már 3 éves kortól. Csodálatos és egyedi külseje minden gyerkőcöt elbűvöl. A háromkerekű gyerek roller három darab minőséges eltérő átmérőjű Pro Wheels szilikon kerékkel rendelkezik.

Az első kerék átmérője nagyobb, míg a hátsó kerekeké kisebb, ezáltal biztosított a rollerezés nyújtotta felejthetetlen élmény. A kerekek szükség esetén leszerelhetők és egyszerűen újakra cserélhetők. Az átlátszó szilikon kerekek ellenállnak a sérüléseknek és biztosítják a kényelmes vezetést. A roller szerkezete könnyű szilárd fém és műanyag kombinációja. A csodálatos Pókember motívumával díszített Scooter Maxi roller első fékkel rendelkezik, melynek segítségével a roller könnyedén lefékezhető. A gyerekek körében igen kedvelt Pókember képregényhős mintázatú roller kormánymagassága a gyermek igényei szerint állítható, így a járgány együtt nő a gyermekkel.

A roller markolatai csúszásmentesek és kellemes tapintásúák. Külseje fémhatású piros és fekete színkombinációban pompázik. A Mondo egy sok éves tradícióval rendelkező olasz minőségi gyerekjátékokat gyártó cég. A rollerezés remek módja a testmozgásnak és a gyerekek egyenesen imádják az ilyen forma szórakozást. A Mondo gyerek roller a három kerekének köszönhetően sokkal stabilabb ezért használata már 3 éves kortól alkalmas. A rollerezés során ajánlott a védőfelszerelés, a térd-, csukló- és könyökvédők valamint a védősisak használata. A szárnyas roller a vezetés nyújtotta lenyűgöző érzés garanciája.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.