Házikó Maison Duplex Smoby emeletes elektronikus csengővel

Termék leírása

Smoby Maison Duplex gyerek házikó egy egyedi és különleges kétszintes házikó gyerekeknek. Ez a játék a francia Smoby játékgyártó egyik nagyon közkedvelt és minőséges terméke. A gyermek házikó közepén egy biztonságos létra helyezkedik el, amelyen a gyerekek felmászhatnak a második emeletre, a tetőtérbe. A gyerek játszóház egyik oldalán található a konyhasarok, segédeszközökkel és virágcseréppel. Az ablakon elhelyezkedő sötétítőket szükség szerint le- és fel lehet húzni. Sok ablakának és nyílásának köszönhetően ez a gyerek házikó nagyon világos és poztív hatást keltő. A forró nyári napokon is kellemes hűst biztosít. A gyerek házikó összes sötétítője, ahogy ablakjai is nyithatóak és csukhatóak. Az ajtót egy postaláda és egy elektromos csengő díszít, az utóbbi elemre működik és szép dallamot játszik. A játszóház belsejében egy étkezőasztal is helyet kapott. A házikó műanyagja szép domborral díszített, melynek köszönhetően egy igai házikóra és tetőre emlékeztet. Műanyagja kellemes, selymes tapintású. A gyerek házikó egy hosszútávú befektetés, amely lurkója egész gyermekkorát végigkíséri. A játszóház összesen 6 kiegészítővel együtt vásárolható meg.

A Duplex gyerek házikó emelete maximum 3 gyermek játékához van tervezve, teherbírása maximum 150 kg. A gyerek játszóház anti UV szűrővel is gazdagított, amely véd az erős napsugárzástól, ezért színei hosszabb idő után sem fakulnak ki. A játszóház magassága 204 cm, alapja 196*95 cm. A gyerek házikó csodás élénk piros-zöld-szürke-fehér színekben pompázik. Piros kiegészítői frisseséget és meghittséget kölcsönöznek a játéknak. A gyermek házikó falai szilárdak és duplák, melyek kezeskednek a termék biztonságosságáért és hosszú évekig kitartó ellenállóságáért. Ez egy nagyon stabil és szilárd termék. A gyerekek nagyon szeretik, mivel rengeteg játéklehetőséget kínál nekik. A gyerek házikó 3 éves kortól ajánlott. A játszóházban kényelmesen játszik egyszerre kettő vagy több gyerek is. A gyerek házikó ajtajának magassága 97 cm, szélessége 41 cm. Tökéletesen beillik kertjébe vagy udvarára. A házikó összerakása és szétszedése nagyon egyszerű. A francia Smoby gyerekjáték gyártó hosszúéves tapasztalattal büszkélkedhet, amely garancia a minőségre.

A gyerek házikó felülete egyedi anti UV szűrőt tartalmaz, amely megvédi a ház színeit a kifakulástól és hosszú évekig szép élénkek maradnak. Az anti UV szűrő egyedisége abban rejlik, hogy a házikó több év után is úgy néz ki, mintha akkor lett volna kicsomagolva dobozából. A Smoby gyermek házikó egyszerű módon összerakható és szétszedhető. Szétszedése után nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy útban lesz. A házikó stabilitásáért minőséges műanyagjai kezeskednek, melyek szilárdak és egyben ellenállóak is. A műanyag felülete selymes tapintású. Szélei lekerekítettek, így gyermeke nem sérülhet meg. A Smoby egy francia gyerekjáték gyártó, amely garancia a házikó minőségére és ellenálló képességére. Európai előírásoknak megfelelően készült. A Smoby francia márka garancia a minőségre.

A játék egy gyermek házikóban minden korosztályú gyermeknek vonzó. Hosszú órákon át tudnak benne játszani barátjaikkal és testvéreikkel. A Smoby gyerek házikók a piacon a legminőségesebbek, melyet ellenállóságuknak és minőségüknek köszönhetnek. Ergonomikus megoldásának köszönhetően a házikó belsejében nagy játéktér tárul gyermeke elé. A játszóházban történő közös játék közben gyermeke a felnőtteket utánozza és nem utolsó sorban ez a játék fejleszti gyermeke kommunikációs képességeit is. A játszóházban kialakuló ösztönző környezet támogassa gyermeke szókincs bővülősét is. A Smoby játszóházak a fából készült házikókkal ellentétben szép színesek, mely fejleszti gyermeke fantáziáját, játékosságát, képzelőerejét, melynek ösztönzésével mesejeleneteket idéz fel. A Smoby gyermek házikó nagy sikernek örvend majd nem csak gyermekénél, hanem barátai körében is. Ez a játék egy csodálatos kiegészítő udvarra vagy kertbe. Egy saját házikó minden gyermek beteljesedett álma.

Jellemzői

  • egyedi gyerek játszóházikó konyha sarokkal
  • kétszintes-emeletek létrával vannak összekapcsolva
  • becsukható ablakok
  • szilárd és ellenálló konstrukció
  • dupla műanyag falak
  • étkezőasztal padokkal
  • minden udvarra vagy kertbe
  • falakat építőanyag domborművek díszítik
  • elektronikus csengő az ajtón, postaláda
  • magassága 204 cm
  • eléggé tágas több gyerkőc befogadására is
  • gyönyörű élénk színek
  • műanyag UV szűrővel fakulás ellen
  • lekerekített élek
  • minőségi francia termék
  • 3 éves kortól ajánlott
  • unisex
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek196*95*204 cm
Termék magassága204 cm
A csomagolás méretei134*100*34 cm
Tömeg62,85 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.