Játékkonyha Cooky Smoby oldalszárnnyal és 22 kiegészítővel kortól türkíz

Termék leírása

Játékkonyha gyerekeknek Cooky a francia Smoby vállalattól egy modern gyerekkonyha kislányok és kisfiúk részére 18 hónapos kortól. Játékkonyha élénk türkíz, narancssárga és fehér színben pompázik és szép kiegészítője lesz minden gyerekszobának. Ez egy nagyon szép konyhaszekrény rengeteg tárolóhellyel és minden szükséges funkcióval rendelkezik, melyet egy igazi gyerekkonyhának tartalmaznia kell. Játékkonyha Smoby 85 cm magas és a munkafelület magassága 42 cm a talajtól. A konyha alsó részén sütő dominál, melynek ajtaja nyitható és elragadó Cooky muffin ábrával van díszítve. Oldalai tárolókkal van kialakítva, ahova a kicsik a kiegészítőket és konyhai eszközöket tudják elrakni. Második domináns része a játékkonyhának a tűzhely piros elforgatható gombokkal. Tűzhely mögöt mélyedés található az edények megfelelő tárolására.

Érdekes kialakítása a játékkonyhának a oldalszárnyak, amelyek felső részét ha oldalra eltoljuk, akkor alattuk tárolóhelyek elevenednek meg a szemünk előtt, melyek tükéletesek evőeszközök és más apróságok tárolására. Jobb oldalszárny felső része megfelelő szervírozáshoz a bal oldalszárny pedig mosogatótálként funkcionál vízcsappal. Tűzhely fölött panel található további eszközök tárolására és kávéfőző szép csészével. Kávéfőző kávé, tej vagy csoki kapszulával működik. Választani lehet ízlés szerint. A polc elegendően nagy a poharak és sütik helyes elhelyezéséhez. Az egész konyhát a szagelszívó díszíti órával és kampókkal, melyekre kis szakácsok a konyhai eszközeiket akaszthatják fel. A szagelszívó felett a tányérok kaptak helyet. Smoby játékkonyha 22 kiegészítőt tartalmaz, amelyek a játékot nagyszerűvé varázsolják.

Minden fogantyú, kapcsoló, eszköz apró gyermek kezecskékhez lettek kialakítva. Játékkonyha minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely gyerekeknek kitart hosszú ideig, mint az új. Játékkonyha Smoby minőségi francia játékgyártó vállalat, mely garantálja a magas minőséget és ellenálló műanyagot, mely egyben nagyon kellemes a tapintásra. Közös játék révén a gyerekek tökéletesítik kommunikációs képességeiket és szocializálódnak, miközben a felnőtteket utánozzák. Ezzel a nagyszerű játékkonyhával csemetéje hosszú ideig fog játszani séfszakácsosat. Francia Smoby vállalat vezető gyerekjáték gyártó vállalat legjobb minőségben, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak.

Jellemzői

  • játékkonyha élénk színben
  • modern dizájn
  • beépített kávéfőző kapszulákkal és csészével
  • sütő
  • elegendő tárolóhely
  • 3 éves kortól
  • 22 kiegészítő, melyek egy konyhából sem hiányozhatnak
  • magassága 85 cm
  • minőségi francia termék
  • ellenálló műanyagból, mely bársonyosan lágy
  • serkenti a gyermek fantáziáját és elképzelőerejét
  • ideális kis szakácsok és szakácsnők részére
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek66*35*85 cm
Termék magassága85 cm
Munkafelület magassága42 cm
A csomagolás méretei49*15*64 cm
Teljes hosszúság66 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.