Pedálos traktor Power Builder Smoby pótkocsival, homlokrakodóval és markolóval sárga

Termék leírása

Smoby pedálos traktor Power Builder gyerekeknek markolóval, homlokrakodóval és pótkocsival nagyobb méretű, mint bármely más traktor. Megfelel gyerekeknek 3 és 8 éves kor között. Hosszabb ideig alkalmas a gyerekeknek, mivel méretei elégségesen nagyok. A Power Builder traktor gyerekeknek sárga és fekete színkombinációban készült, fekete szilárd kerekekkel. Kinézetével valóságos traktorra emlékeztet. A Power Builder  gyerekjármű fel van szerelve állítható üléssel, valamint elfordítható kormánnyal és dudával. Minden része mozgásban van és egy kar segítségével irányíthatók. A lábbal hajtós gyerek traktor praktikus pótkocsival is rendelkezik, melynek köszönhetően a kicsi szállíthat homokot, köveket vagy bármi más dolgot. A homlokrakodó és a markoló is karral vezérelhető. Minden egyes tartozéka garantálja, hogy gyermeke hosszú órákat tölt majd kint a friss levegőn játékkal.

Szilárd konstrukcióval rendelkezik, amely strapabíró műanyagokból készült. Pompás 185 cm hosszal ez egy nagyméretű játék minden fiúnak, amivel rengeteg mókát él majd át. Könnyű pedálozni, láncmeghajtású, mint a kerékpár. Ennek a gyerek járgánynak előnyére válik, hogy a kisgyerek fizikai fejlődését támogatja, erősíti lábait és egész testét. Fejleszti a gyermek fizikai képességeit és nem utolsó sorban hosszú órákat tölt majd kint játékkal. Ilyen pótkocsis gyerek traktorról álmodik minden kisfiú. A pótkocsi egyszerűen le is akasztható a traktorról. Rengeteg lehetőséget kínál játékra, segédkezéssel a kerti munkáknál, vagy a kicsi farmer esetleg építőmunkás lehet játék közben. A gyerek traktor teherbírása 30 kg.

Ez egy kiváló minőségű francia termék ellenálló tulajdonságokkal. A műanyag erős és hosszú éveken keresztül olyan marad, mint az új. A lábbal hajtós gyerek traktor mind a 4 kereke rögzített. Az első és hátsó kerekek átmérője különböző. A gyerek traktor kinézetre olyan, mint a valóságos traktor másolata. A Smoby gyerekjátékokat gyártó cég olyan márka, amely hosszú évekig tartó minőséget garantál.  A Power Builde gyerek traktor egy játék minőségi és ellenálló képességi tanúsítvánnyal. A traktor ülése 37 cm magasságban van a talajtól. Minden gyerek imádja a valóságos kinézetű játékokat, melyekkel rengeteg szórakozásban lesz részük 3 éves kortól egész gyermekkorukban. Robusztusságának köszönhetően biztonságos játék, a kicsi ugyanis nem ül túl magasan a talajtól.

Jellemzői

  • pedálos gyerek traktor 
  • pedálokkal
  • markolóval, homlokrakodóval és pótkocsival
  • 3 – 8 éves korú gyerekeknek alkalmas
  • sárga és fekete színekben
  • erős konstrukció
  • ellenálló műanyagok
  • láncmeghajtás
  • hossza 185 cm
  • teherbírás 30 kg
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek185*68*45 cm
A csomagolás méretei82*40*57 cm
Ülőfelület magassága37 cm
Teljes hosszúság185 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg9,00 kg
Maximum terhelés30 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.