Tricikli Be Move Confort Fille Smoby fehér-rózsaszín 10 hó-tól

Termék leírása

Gyerek tricikli Smoby Be Move Confort pontosan az a tricikli, amelyet keresett. Az egyik leg közkedveltebb triciklik körébe tartozik. Mindent tartalmaz, melyre a szigorú használónak szüksége van. Smoby tricikli boltíves robosztus fémvázzal rendelkezik, mely garantálja a magas stabilitást, a kormány V alakban lett megalkotva. Gyerek tricikli ergonomikusan alakított üléssel van ellátva 3-pontos biztonsági övvel, mely együtt a kiesésgátlóval biztosítja a biztonságos suhanást és egyben alátámasztja a gyerek helyes testtartását is. Kiesésgátló a gyerek triciklin a kicsit fixálja és megvédi a kieséstől. Tricikli gyerekeknek dupla lábtartó és pedál rendszerrel rendelkezik, ha csöppség elfáradna pedálozás közben, akkor a lábacskáit pihentetheti a lábtartón.

Az ülés úgy lett kivitelezve, hogy a gyerek minél hátrébb üljön a magasabb stabilitás érdekében. Smoby tricikli pedáljai csúszásmentes bevonattal vannak ellátva és a kerekei habosított műanyagból készültek a halk haladás érdekében. Tricikli kormánya praktikus kapcsolóval van ellátva, melynek segítségével tudja a szülő a triciklit irányítani. Tricikli megfelelő 10 hónapos kortól egészen 3 éves korig, tricikli elősegíti a gyerek motorikus képességeinek fejlődését és nem utolsó sorban triciklin való suhanás nagy élmény a kicsik számára. Garantáltan sok mókás pillanatot fog szerezni parkban barátokkal való versenygés alatt, de akár otthon is. Triciklihez tartozik egy praktikus tolókar a tricikli irányításához, amely szükség esetén egyszerűen leszerelhető szerszám igénybe vétele nélkül.

A tolókar praktikus táskával is fel van szerelve szürke-rózsaszín színkivitelezésben, melyet minden szülő igénybe vesz majd apróságok tárolására. A gyermek tricikli fehér és rózsaszín kivitelezése nagyon friss benyomást kelt és tökéletes kislányok részére. Tricikli gyerekeknek Smoby Be Move Confort Fille legjobb társa lesz csemetéjének és együtt fedezik majd fel környezetüket. Méretei a triciklinek 68*52*52 cm. Smoby francia vállalat hosszúéves tapasztalattal rendelkezik, mely garantálja a minőségi termékek gyártását, amelyek megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Tricikli erős fémvázú.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek68*52*52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.