3D Monument puzzle fából Iron Throne Educa 56 darabos 6 évtől

Termék leírása

A 3D puzzle Monument Iron Throne fa puzzle 56 darab puzzle elemből áll, melyek kezelése nagyon egyszerű. A puzzle elemek helyes összeillesztésével a Game of Thrones (Trónok harca) drámasorozat egyedi Vastrón modelljét kapjuk. A kirakott 3D puzzle mérete 24*19*19 cm. A 3D puzzle gyerekeknek 6 éves kortól ajánlott, de az idősebb gyerekek, sőt a felnőttek számára is remek időtöltést nyújt. A háromdimenziós kirakó a legigényesebb puzzle rajongókat is kielégíti. A sikeres kirakás végeredményeként, egy igazi Vastrónos uralkodóvá válhat.

A legendás Game of Thrones sorozat az utolsó években rengeteg rajongót szerzett. A fából készült 3D Educa puzzle pompás ajándéknak minősül a sorozat kedvelőinek, akár családi, akár baráti körből származnak. A puzzle kirakása aktív időtöltésnek számít, hozzájárul a memória és összpontosítás fejlesztéséhez valamint a képzelőerő és fantázia ösztönzéséhez.

A spanyol gyártmanyú Educa puzzle-t minőségi kivitelezés jellemzi, mely megfelel a legigényesebb puzzle rajongók elvárásainak is. Az spanyol Educa gyártó elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok készítésével foglalkozik. Kínálatában számtalan gyӧnyӧrű, külӧnbӧző korosztályoknak ajánlott képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfamily
Kor6 éves kortól
Származási helySpain
Méretek24*19*19 cm
A csomagolás méretei39*26*5 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Puzzle darab56
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek