Puzzle 3D Sculpture Darth Vader Star Wars Dark side kollekció Educa 160 darabos

Termék leírása

Készüljön fel egy izgalmas és nem mindennapi 3D képkirakó összeillesztésére, mely magát Darth Vader formálja meg mégpedig a különleges Dark Side kollekcióból, mely pontosan az - az ajándék, melyre minden Csillagok háborúja rajongó vágyakozik, lehet az gyerkőc 7 éves kortól, vagy akár felnőtt gyűjtő. A 3D puzzle 160 részt tartalmaz, melyek összeillesztése egyszerű. Puzzle Sculpture - Star Wars Darth Vader megfelelő mindenki számára nemtől és korosztálytól függetlenül, akik kedvelik a képkirakókat. Főképp a nehezebben kirakható puzzle kedvelőinek ajánlott, ugyanis a puzzle az 3D kivitelezésű, összeillesztett formában olyan érzésünk támad, mintha Darth Vader valóságos mellszobra elevenedne meg előttünk. A csomagolásban filctollakat is talál, melyekkel a kész 3D puzzle feketére színezhető.

Képkirakó összeillesztése aktív formája a szabadidő eltöltésének, melyet akár az egész család együtt is abszolválhat. Képkirakó nagyszerű módja a relaxálásnak, hisz a részletek összeillesztése alatt csak a kép részleteire koncentrálunk. Képkirakó fejleszti az emlékezőképességet, serkenti az elképzelőerőt, fantáziát és odafigyelést a részletekre.

Puzzle a spanyol Educa vállalat műhelyéből magasan minőségi kivitelezésű, megfelel a legmagasabb elvárásokkal rendelkező képkirakó szerelmesének is. Educa puzzle megfelelő ajándék szeretteik részére, de akár magunkat is megörvendeztethetjük ilyen szép képkirakóval. A mellszobor nagysága összeillesztés után 22*14*22 cm. Az Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik.

Az Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Válassza ki a legszebb képkirakókat Ön és szerettei szórakoztatására. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.