Szobor puzzle 3D Sculpture T-Rex Educa Color edition 160 darabos 6 évtől

Termék leírása

Minőségi 3D puzzle T-Rex motívummal egyedi Color Edition kivitelezésben örömet szerez gyerekeknek 6 éves kortól, de felnőtteknek is, akik rajongói a dinoszauruszoknak. A kirakó segítségével látványos 3 dimenziós alakokat készíthet kedvencéről. A 3D puzzle 160 darabos, melyek összeillesztése egyszerű. Puzzle megfelelő mindenki számára nemtől és korosztálytól függetlenül, akik kedvelik a képkirakókat. Főképp a nehezebben kirakható puzzle kedvelőinek ajánlott, ugyanis a puzzle az 3D kivitelezésű, összeillesztett formában olyan érzésünk támad, mintha a rég kihalt T-Rex elevenedne meg előttünk. A szettben festékek és festőecset is található, melyekkel a közkedvelt dínó lefesthető, igy teljesen valósághű benyomást kelt majd. 

Képkirakó összeillesztése aktív formája a szabadidő eltöltésének, melyet akár az egész család együtt is abszolválhat. Képkirakó nagyszerű módja a relaxálásnak, hisz a részletek összeillesztése alatt csak a kép részleteire koncentrálunk. Képkirakó fejleszti az emlékezőképességet, serkenti az elképzelőerőt, fantáziát és odafigyelést a részletekre.

Puzzle a spanyol Educa vállalat műhelyéből magasan minőségi kivitelezésű, megfelel a legmagasabb elvárásokkal rendelkező képkirakó szerelmesének is. Educa puzzle kiváló ajándék szeretteinknek, de önmagunkat is meglephetjük ilyen menő képkirakóval. A T-Rex szobor nagysága összeillesztés után 22*14*22 cm. A spanyol Educa cég elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik.

Az Educa kínálatában rengeteg fajta képkirakó megtalálható és oktató játékok egyaránt, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a kicsiknek és nagyoknak egyáránt ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek22*22*14 cm
A csomagolás méretei37*27*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám160
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.