Elektronikus kézifűrész Bob mester Smoby függőleges mozgással hanggal és fénnyel

Termék leírása

Gyerek elektronikus kézi fűrész Bob mester a Smoby vállalat műhelyéből egy nagyon szép és modern játék kis ezermesterek részére, akik szeretnem apunak segédkezni szerelésben és játék közben őt utánozni. Gyerek fűrész közkedvelt Bob, a mester mesemotívumban pompázik és tarka narancssárga és kék színkombinációban lett kivitelezve szürke részletekkel. Első pillantásra szinte megkülönböztethetetlen az eredeti szerszámtól. Játék nagyszerű kiegészítő lehet akár szerelőműhelyekhez is. Nagyon minőségi alapanyagból készült, mely ellenálló és hosszú ideig fogja gyerkőcét szolgálni. A szerszám tapintásra bársonyos. A játék kivitelezése megfelel a biztonsági szabványoknak, élei lekerekítettek, ezért is nagyon biztonságos a játék a gyerkőcök részére.

A működéséhez 2 AA/LR6 elem szükséges, melyek a csomag részét képezik. Ha a fűrészt a csöppség használni kezdi, az valósághű hangot ad ki, mely még fokozza a játék valósághű élményét. Játék során kis sárga jelzés jelzi, hogy a szerszám használatban van. Ez egy praktikus játék a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. A Bob mester elektronikus kézi fűrész ergonomikusan kialakított, hogy a gyerekek kényelmesen tudják kezükbe fogni a játékot. A szerszám megfelelő gyerekek részére 3 éves kortól. Méretei 16*7*14 cm.

Smoby neves francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag erős, ellenálló, egyben lágy és sima a gyerek kezecskékhez, bársonyos a tapintásra. Minden játék éle lekerekített, hogy a gyerekek a játékokkal mindig biztonságban legyenek. A Smoby játékok színei serkentik a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét. A játék felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is legjobb ajándék legkisebbek részére is. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért a Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek16*7*14 cm
A csomagolás méretei24*7*21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Tömeg0,2 kg
NoteBattery: 2 x AA LR6 1.5V
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.