Játékrepülő Activity hanggal és fénnyel Kiddieland 18 hó-tól

Termék leírása

A Kiddieland Activity Plane kisrepülője egy zenélő játék gyerekeknek 18 hónapos kortól. A repcsi a startolásra és landolásra tipikus hangokkal kápráztatja el a legkisebbeket. A repülőgép propelerrének forgását kellemes dallamok és fény villogása kíséri. A bébijáték működéséhez szükséges elemek a csomag részét képezik. A vonzó játékhoz néhány figura is tartozik – a pilóta és az utasok ülésekre helyezését követően a kis repülő dallammal jutalmazza meg az ügyes csöppséget. A pilóta kokpitjében vezérlőpult található.

A kis repülőgép minőségi és tapintásra nagyon kellemes műanyagból készült. Lekerekített éleinek köszönhetően a játék teljesen biztonságos. Interaktív jellege lehetővé teszi a hosszan tartó szórakozást. A fehér repülőgép piros alvázzal rendelkezik. Méretei 34*23*21 cm. Játék közben fejlődik a gyermek finom motorikája, logikai gondolkodása, memóriája. Mindemellett gyakorolja készségeit és elsajátítja a hangok, formák és színek közötti kapcsolatokat.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • kidolgozott dizájn
  • gyerekeknek 18 hónapos kortól
  • hangeffektek
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Méretek34*23*21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Note3 x AAA batteries
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.