Aktív plüss Majom Sam Kaloo legkisebbeknek 0 hó-tól

Termék leírása

Aktív plüss majom Sam egy minőségi felfedező babajáték a francia Kaloo vállalat műhelyéből, amely felkelti a kicsi figyelmét és fejlesztően hat rá már a születés pillanatától fogva. A cuki majom teste lágy puha plüssből készült, a csodaszép tarka színvilág és rengeteg érdekes funkció felkelti a kicsik érdeklődését. Majmóc füle megnyomásra sípol, melyre csemetéje felfigyel és serkentően hat a hallására. Hallást szintén serkentik a dinnyében és karokban elrejtett csörgők, melyek sustrogó hangot adnak ki. Gyerkőce nagy örömmel fedezi fel a kis tükröt is, melyen figyelheti magát és mozgását, hosszú időre lefoglalva így önmagát. Tartós alapanyagból készült, teljesen biztonságos a legkisebbek számára. 

A legkisebbeknek szánt játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsik agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a plüss majmóc remekül feléleszti ezt az érzékenységet. Tarka színekben tündököl, mely ajánlott a legkisebbeknél, ugyanis még nincs teljesen kifejlődve látásuk és nem érzékelik a színskála összes színét. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. 

A francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava nad 39€ HU

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága36 cm
A csomagolás méretei20*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.