Őzike dédelgetéshez Animal Doll Minikiss Smoby 20 cm, pihe-puha textilanyagból 0 hó-tól

Termék leírása

Őzike dédelgetéshez az Animal Doll MiniKiss kollekcióból egy bűbájos gyerekjáték főleg kisbabáknak 0 hónapos kortól. Francia Smoby vállalat tervezői egyedi pihe-puha textil állatkával kedveskednek, mely gyerkőce elválaszthatatlan pajtásává válik. Őzike 20 cm magas, teste puha bársonyos textilanyagból és feje, arcán cuki fehér pöttyökkel puhított műanyagból készült, mely egészségre ártalmatlan. Puha teste négyzet alakú, a sarkai csomókkal végződnek, hogy csöppsége könnyen megmarkolhassa. Valósághű kialakítása azonnal felkelti a kicsik érdeklődését, vidám mosoly kombinálva nagy szemekkel első látásra elrabolja a kicsik szívét. A szülők vidám és kalandos történeteket mesélhetnek a kicsinek, míg a gyerkőc a cuki őzit ölelgetve szenderül majd álomba. 

Az édes őzike cumitartó pánttal is rendelkezik, melyre a cumi rácsíptethető, gyerkőc könnyebben hozzáfér majd és persze nem veszíti el olyan könnyen, illetve praktikus zseb is a részét képezi, ahova a cumi eldugható, amint a gyerkőc álomba szenderül. A cumi nem képezi a csomag részét. Gyerekek szívesen ölelgetik és dédelgetik majd kis pajtásukat, felülete pihe-puha a gyermekbőrhöz. Születés után nagyon tipikus a csecsemőkre, hogy intenzíven érzékelik és felismerik az illatokat, melyek körülveszik őket, ezért fontos a csöppséget megtanítani, hogy felismerje saját illatát. Dédelgetni való őzike felveszi a pici egyedi illatát, mely nagyon fontos életének első heteiben, mert így a játékkal teljes biztonságban érzi magát az eddig még számára ismeretlen világban. 

A textilből készült játékokkal való móka nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a Smoby textil őzike remekül feléleszti ezt az érzékenységet. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így ismerkednek az új dolgokkal. Minden Smoby textil játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Ez a textil játék legkisebbeknek köszönhetően az eredeti és egyedi külsejének, lágy színeknek és selymes felületének könnyen és rövid idő alatt a kicsi legjobb, babusgatni való barátjává válik. Az Animal Doll kollekcióba további kis dédelgetni való pajtások is megtalálhatóak - nyuszi és róka, melyekkel tovább bővítheti gyermeke készletét. 

A Smoby neves francia gyártó cég magas minőségű műanyag gyerekjátékokat készít. A gyártásnál használt műanyag erős és ellenálló, mégis sima, kellemes, bársonyos tapintású. A műanyag Smoby játékok vidám és élénk színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, lekotik minden gyermek figyelmét, így ideális ajándéknak minősülnek a legkisebb gyermekek részére. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és a termékek egyediségét.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága20 cm
A csomagolás méretei10*7*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,15 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.