Állatkák dédelgetéshez Animal Doll Minikiss Smoby 3 fajta puha textilanyagból 0 hó-tól

Termék leírása

Cuki állatkákból álló készlet dédelgetéshez a MiniKiss kollekcióból igazán aranyos és időtlen állatkákat rejt magában - rókát, nyuszkót és őzikét, melyek már 0 hónapos kortól alkalmasak a babusgatásra. Francia Smoby vállalat tervezői egyedi pihe-puha textil állatkákkal kedveskednek, melyek gyerkőce elválaszthatatlan pajtásaivá válnak. Méretük 20 cm, testük puha textilanyagból és fejük puhított műanyagból készült, mely egészségre ártalmatlan. Puha testük négyzet alakú, a sarkaik csomókkal végződnek, hogy csöppsége könnyen megmarkolhassa majd azokat. Szépséges színkombináció, vidám mosoly kombinálva bájos szemekkel első látásra elrabolják a kicsik szívét. A szülők vidám és kalandos történeteket mesélhetnek a kicsinek, míg a gyerkőc a cuki állatkákat ölelve szenderül majd álomba. 

Az aranyos állatkák cumitartó pánttal is rendelkeznek, melyre a cumi rácsíptethető, gyerkőc könnyebben hozzáfér majd és persze nem veszíti el olyan könnyen, illetve praktikus zseb is a részüket képezi, ahova a cumi eldugható, amint a gyerkőc álomba szenderül. A cumi nem képezi a csomag részét. Gyerekek szívesen ölelgetik és dédelgetik majd kis pajtásaikat, felületük pihe-puha a gyermekbőrhöz. Születés után nagyon tipikus a csecsemőkre, hogy intenzíven érzékelik és felismerik az illatokat, melyek körülveszik őket, ezért fontos a csöppséget megtanítani, hogy felismerje saját illatát. Dédelgetni való állatkák felveszik a pici egyedi illatát, mely nagyon fontos életének első heteiben, mert így a játékokkal teljes biztonságban érzi magát az eddig még számára ismeretlen világban. 

A textilből készült játékokkal való móka nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a Smoby textil állatkák remekül felélesztik ezt az érzékenységet. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így ismerkednek az új dolgokkal. Minden Smoby textil játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Ezek a textil játékok legkisebbeknek köszönhetően az eredeti és egyedi külsejüknek, lágy színeknek és selymes felületüknek könnyen és rövid idő alatt a kicsi legjobb, babusgatni való barátaivá válnak. 

A Smoby neves francia gyártó cég magas minőségű műanyag gyerekjátékokat készít. A gyártásnál használt műanyag erős és ellenálló, mégis sima, kellemes, bársonyos tapintású. A műanyag Smoby játékok vidám és élénk színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, lekotik minden gyermek figyelmét, így ideális ajándéknak minősülnek a legkisebb gyermekek részére. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és a termékek egyediségét.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága20 cm
A csomagolás méretei10*7*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,15 kg
Meghatározott termékekIgen
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.