Állatklinika kutyussal Medical Écoiffier infúzióval és 15 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Állatklinika kutyussal Medical a legújabb gyerekjáték kisfiúk és kislányok részére már 18 hónapos kortól, akik imádják az állatokat és szívesen öltik fel az állatorvos szerepét. A teljesen felszerelt állatorvosi asztalhoz 15 kiegészítő tartozik, melyek közé tartozik infúzió, fecskendő, hőmérő, mancs gipsz, védőgallér, röntgen, reflex kalapács, sztetoszkóp, otoszkóp és egyéb kiegészítők, melyek nélkülözhetetlenek házi kis kedvenceinkről való gondoskodáshoz. Valósághű állatklinikához tartozik az állatszállító kosár is cuki barna plüss kutyussal együtt, mely első pillantásra elrabolja a csöppségek szívét. Kis állatorvosok a lehető legnagyobb odafigyeléssel fogják a kis kutyust ellátni, segítségükre lesz a monitor is, ami a röntgen által feltárt egészségügyi szövődményeket mutatja ki. A kocsi alsó része tárolórészként funkcionál, ide helyezhető el az állatszállító kosár is.

Alacsony, 1,82 kg súlyának köszönhetően az állatklinika egyszerűen és könnyen áthelyezhető. Az állatorvosoknak szánt állatklinika minőségi műanyagból készült. A népszerű gyerekjáték élei lekerekítettek, így a kicsik számára maximálisan biztonságos. Az állatklinikával való játék során a gyerekek szinte megfeledkeznek az időről, órákon át ápolhatják kiskutyájukat és más állatkáikat, mikӧzben a felnőttek szerepébe bújva sok új dolgot fedeznek fel, ezáltal fejlődik a fantáziájuk és tágul látókӧrük, erősödik felelősségtudatuk. Megtanulnak gondoskodni az állatokról, érdeklődést mutatnak tágabb környezetük felé. Játék közben fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk és megtanulnak gyorsan dönteni stresszes helyzetekben. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek41*28*61 cm
Termék magassága61 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,82 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.