Állatklinika cicával és hörcsöggel Veterinary Center Smoby vizsgáló pulttal kiskáddal és 18 kiegészítővel

Termék leírása

Állatklinika állatkákkal a francia Smoby vállalat műhelyéből garantáltan minden gyerkőc kedvenc játékává válik pillanatok alatt már 3 éves kortól, akik imádják az állatokat. Kis állatorvosok nagyon sok új tapasztalattal gazdagodnak majd, hisz a plüss hörcsögön és cicán gyakorolni tudják az alap eljárásokat, melyeket minden állatorvosnak ismernie kell. Az új rendelő kényelmes vizsgáló pultján az orvosi eszközök segítségével nagyon hamar és könnyen feltudják majd mérni az állatok egészségügyi állapotát. Rögtön a pult mellett található kiskád zuhanyrózsával, ahol a kis pácienst a vizsgálatot követően az orvos megtudja fürdetni, és még a víz megfelelő hőmérsékletét is szabályozni tudja a henger elforgatásával. A kis hörcsög számára előkészítettünk egy futó kereket, hogy amikor kedve támad, megmozgathassa kis testét. 

Az orvosi rendelő elegendő tárolóhellyel rendelkezik, így a kis doktorok és doktornők az orvosi eszközöket megfelelően eltudják helyezni a klinika alsó részén található nagy polcon, vagy a boxokba, illetve fel is tudják akasztani a praktikus kampókra. Állatklinika kisfiúknak és kislányoknak 18 kiegészitőt rejt, melyek közt megtalálhatóak a különböző orvosi tégelyek, tejes doboz, granulátum, hőmérő, fecskendő, sztetoszkóp, állatok betegdokumentációja matricákkal, melyek jelzik a vizsgálat, beavatkozás tipusát, illetve az állatka egészségügyi állapotát is. Ezen kiegészítőknek köszönhetően a gyerekek nagyon hamar elsajátítják az állatorvosi praxist, igy a játszadozás valódi élménnyé válik számukra. 

Állatorvosi központ nagyon szép kék, rózsaszín, szürke, zöld és fehér színkombinációban tetszeleg, kisfiúk és kislányok tetszését első pillantásra elnyeri. Erős és tartós műanyagból készült, méretei 53*47*70 cm. Játékon keresztül gyermekéből igazi kis állatorvos kerekedik, betekintést nyerve az állatorvos mindennapjaiba feléled felelősségtudata is. Megismerkednek az egyes orvosi eszközökkel és azok használatával, hasznos tudnivalóval gazdagodnak kis házi kedvencükről való megfelelő gondoskodáshoz. Játék közben fejlődik finom motorikájuk, fantáziájuk, elképzelőerejük, logikus gondolkodásmódjuk, továbbá megtanulnak egy adott dologra összpontositani. Játszadozás közben feléled az egészséges önbizalmuk, játékos módon új ismeretekkel gazdagodnak. Ez az oktatójáték nagyszerű választás ovodákba is. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek tartós, ellenálló és egyaránt selymes és bársonyos tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyerkőcei mindig biztonságosan játszhassanak. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Gyermek kezébe csúcsszuper termék kerül francia minőségben és modern dizájnban. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek53*47*71 cm
Termék magassága71 cm
A csomagolás méretei50*20*60 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,4 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.