Állatorvosi készlet Veterinary Play Kit Ma Corolle 36 cm játékbabának 6 kiegészítő 4 évtől

Termék leírása

Állatorvosi készlet Veterinary Play Kit minden Ma Corolle babából a világ legjobb állatorvosát varázsolja. Kínálatunkban a francia Corolle márka csodálatos újdonsága gondoskodik a szeretett Corolle játékbaba igazi hivatásáról. A 36 cm magas Ma Corolle játékbaba részére tervezett állatorvosi készlet 6 kiegészítőt rejt, melyek a babázást igazi élménnyé varázsolják. A fehér állatorvosi köpeny tökéletesen passzol a Ma Corolle babához, de ezen kívül az állatorvosi készlet tartalmaz egy Corolle logós maszkot, fecskendőt, tapaszt, cseppeket és kötszert is a szőrös betegnek. Ennek a 6 részes készletnek köszönhetően a babázás és a szerepjáték egy játékban ötvöződik.

A Ma Corolle játékbaba részére készült átfogó állatorvosi készlet sok új ingert hoz a gyerekek életébe. A játékbaba-állatorvosi kiegészítőivel a gyerekek ezentúl minden állatról tudnak gondoskodni, mindig és mindenhol. A tökéletesen kidolgozott részletek és a prémium anyagok változatossá és élménydússá varázsolják a babázást. A szerepjáték nagyon fontos a  kisgyermekkorban, mert többek között a gyerekek megismerik saját érzelmeiket és felelősséget vállalnak tetteikért. A Corolla ruhákat kézzel, legfeljebb 40°C-on, csak enyhe folyékony szappannal ajánlott mosni.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Minden Corolle baba egyedi, pontosan úgy, mint az Ön gyermeke is. 

Jellemzői

  • állatorvosi készlet játékbabának
  • 6 kiegészítővel
  • 4 éves kortól
  • 36 cm magas játékbabának
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.