Állatorvosi kocsi kofferrel Veterinary Trolley Smoby plüss cicának 8 orvosi kiegészítővel

Termék leírása

Állatorvosi kocsi Veterinary Trolley a francia Smoby vállalat műhelyéből egy csodás ajándék gyerekek részére 3 éves kortól, akik szívesen gondoskodnak kis kedvencükről. Elbűvölő kocsi türkiz színben koffert is rejt, melyben 8 kiegészítő várja a kis állatorvosokat - sztetoszkóp, fecskendő, olló, lázmérő, karkötő, tégelyek és etetőtál. A kocsi részét képezi cuki plüss cica is, melyet a gyerekek a kofferben akár magukkal is vihetik, hisz a koffer egyszerű módon hordozó box-szá alakítható praktikus nyílásokkal, melyen keresztül a cicus tudja szemlélni környezetét.

Plüss állatka a boxba az ajtón keresztül jut be, melynek nyílása igazán dizájnos cica formát öltött. Kocsi felső részén helyet kapott fogantyúja az apró gyermek kezecskékhez lett kialakítva, használata teljesen egyszerű. Gyerekeket megörvendezteti a kocsin kialakított tároló felület is, mely elegendő tárolóhelyet is biztosít a kiegészítőknek, így mindig kéznél lesznek. Játszadozás közben fejlődik a fantázia, elképzelőerő, finom motorika, felnőtteket utánozva megismerkednek az egyes eszközökkel. Új plüss barátra tesznek szert, melyről gondosan és felelősségteljesen fognak gondoskodni éveken keresztül. A kocsi két keréken gurul, súlya csupán 1,63 kg. 

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek31*33*56 cm
Termék magassága56 cm
A csomagolás méretei39*20*60 cm
Teljes hosszúság31 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,63 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.