Gyermek állítható pihenőszék Up & Down Bouncer IV Beaba Cosy Mineral 4 magasság és 3 pozíció szürke 0 hó

Termék leírása

A Beaba Up&Down IV dönthető gyermek pihenőszék egésznapos kényelmet biztosít a baba számára. A kényelmes pihenőszék gyönyörű színkombinációban készült és biztonságos hintaként is használható. Az egyedi ergonomikus betétjének köszönhetően a pihenőszék már újszülött kortól használható. A pihenőszék puha fejtámasszal van ellátva, amely garantálja a csöppség fejének optimális tartását. Miután a baba elérte a három hónapos kort, a fejtámasz a betéttel együtt egyszerűen kiemelhető és a pihenőszék tovább használható egészen addig, amíg a gyermek súlya eléri a 9 kg, ami körülbelül fél éves korban várható.

Kényelem

A pihenőszék puha anyagja és magasított pereme biztosítja a baba komfortját. A szülők bizonyára értékelik majd a Beaba Up&Down IV pihenőszék állítható magasságát. A pihenőszék huzatja kímélő programon mosógépben mosható. A gyönyörű színekben pompázó pihenőszék fejtámasszal is el van látva.

A Beaba pihenőszék 4 magassági pozícióba állítható – a biztonsági gombok megnyomásával a szék feljebb vagy lejjebb helyezhető. A baba ideális magasságból figyelheti szüleit, testvéreit és a körülötte történő eseményeket. A pihenőszék továbbá egy kézzel 3 pozícióba dönthető, így szükség esetén a baba kényelmesen szundikálhat benne. A baba biztonságáról az ötpontos biztonsági öv gondoskodik. A pihenőszék egyúttal hintaként is szolgálhat, amely szintén bebiztosítható a felborulása elkerülése érdekében. A stabil szerkezetű pihenőszék két praktikus fogantyúval van ellátva, ezek lehetővé teszik a pihenőszék egyszerű áthelyezését. A pihenőszék terhelhetősége 9 kg, a kivehető párna és az újszülött betét mosógépben 40°-on, kímélő programon mosható.

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai segédeszközeivel és babagondozási termékeivel hódítja a piacot. A márka tervezői a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékek készítésére törekednek, miközben szem előtt tartják azok külcsínét is. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik. A Beaba ikonikus termékei az igényes szülők elvárásait hivatottak kielégíteni.

Jellemzői

  • pihenőszék gyerekeknek
  • 0 hónapos kortól
  • terhelhetőség 9 kg
  • speciális betéttel újszülötteknek
  • stabil hinta
  • magasságilag állítható
  • ötpontos biztonsági öv
  • csúcsminőségű termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek87x51x52cm
Termék magassága87 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5 kg
Maximum terhelés9 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.