Álomházikó Activity Kiddieland hang és fényeffektussal 18 hó-tól

Termék leírása

Kiddieland álomházikó Activity egy játék házikó, melynek minden oldalán más funkció található és más-más dekoráció díszíti. Házikó gyerekeknek fel van szerelve nyitható és zárható ajtóval, órával óramutatókkal, állatkákkal virágokkal, teljes szoba felszereléssel és zongorával különféle dallamokkal. A formák megnyomása után a rájuk jellemző hangeffektust és dallamot adnak ki. Ha kinyílik a hűtő ajtaja, gyerkőc gazdag ellátmányból válogathat és közben mindegyik szép dallamot játszik. Gyerekház legkisebbeknek bőrönd formában fogantyúval is el van látva, hogy könnyen tudja a kicsi szállítani.

Ez egy minőségi és erős játék gyerekeknek 12 hónapos kortólmellyel szívesen fognak játszani csemetéje testvérei is majd, vagy azok barátai és még mindig újként fog hatni. Rengeteg hang, fény és mechanikai funkcióval rendelkezik, melyek a gyerekeket, akik épp fedezik fel a környezetüket, teljesen elvarázsolja majd. Gyerkőcök szeretnek nyomogatni különféle nyomógombokat, figurákat, pálcákat és karikákat föl-le, jobra-balra mozgatni, pörgetni, csúsztatni, kinyitni és közben megfigyelni az elindított elemek mozgását. A játék van amikor dallamot játszik, felvillan, megmozdul egy másik elem, felvillannak a fények, más képek mutatkoznak meg. 

Némelyik figura megnyomása után olyan hangeffektus hallatszik, mint amilyen hozzá tartozik, például mint az állatoknál a kiscsibe csiripel. Gyerekek a játékkal megtanulják megkülönböztetni a formákat, hangokat és színeket, fejlődik finom motoros képességük és ritmusérzékük. A játék 2xAA elemre működik. A házikó gyerekeknek tarka színben tündököl, mely pozitívan hat a gyerekekre. A domináns piros, kék sárga és lila színek felkeltik a kicsik figyelmét első látásra. Ez egy gyönyörű játék legkisebbeknek, minőségi és ellenálló műanyagból készült, melynek élei lekerekítettek és selymes tapintásra. Gyerkőc ezzel a multifunkciós házikóval hang és fényeffektussal sok mókát fog megélni.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Méretek20*14*21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.