Alvózsák ábrákkal Mon Grand Poupon Corolle 36-42 cm játékbabának 24 hó-tól

Termék leírása

Az édes álmok sosem voltak édesebbek. Bűbájos Mon Grand Poupon alvózsák a francia Corolle vállalat műhelyéből minden 36-42 cm nagyságú játékbaba életébe nyugodt álmokat visz. Fehér színű Corolle alvózsák csodás játékos nyomattal díszítve szinte valósághű mása valódi alvózsáknak és csak egyedül a mi webáruházunkban tudja beszerezni. Alvózsák használata egyszerű, már 24 hónapos kortól ajánlott a kis dadusoknak, kik minden este gondosan ringatják álomba kis kedvencüket. Köszönhetően a kivételes Mon Grand Poupon alvózsáknak a Corolle babával való babázás felejthetetlen lesz, gyerkőcök életébe rengeteg újdonságot és élményt visz. 

Szépséges és egyedi Mon Grand Poupon alvózsákot oldalsó részén található fűzőknek köszönhetően könnyen a játékbaba méreteihez igazíthatja a kis anyuka. Részletekig kidolgozott Mon Grand Poupon alvózsák elsőosztályú alapanyagból nagyon kellemes érzést nyújt tapintásra és magasabb szintre emeli a babázást, hisz játék közben fejlődik a kicsik fantáziája és kommunikációs készsége egyaránt. A szerepjátékok fontossága a korai gyerekkorban vitathatatlan. Segítségükkel a kicsik elmerülnek a felnőttek világában, megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősséget vállalni saját tetteikért. A Corolle gyártó kiegészítőinek köszönhetően a gyerekek etethetik, fürdethetik, tisztába ölthetik vagy álomba ringathatják kedvenc játékbabájukat. Mon Grand Poupon alvózsák tisztítása kézzel ajánlott maximálisan 40 fokos vízben folyékony mosószer hozzáadásával. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • alvózsák játékbabának
  • használata egyszerű
  • 36-42 cm játékbaba részére
  • 24 hó kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Színfehér
Ajánlott baba magasság36 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.