Alvózsák Bag Sleeper Coral Mon Premier Poupon Bebe Corolle 30 cm játékbaba részére 18 hó-tól

Termék leírása

Az édes álmok sosem voltak édesebbek. Elbűvölő Bag Sleeper Coral alvózsák a francia Corolle gyártó műhelyéből minden 30 cm nagyságú játékbabának gondtalan álmokat hoz. Corolle rózsaszin korall alvózsák csodás francia dizájnban szinte valósághű mása valódi alvózsáknak és csak egyedül a mi webáruházunkban tudja beszerezni. Alvózsák használata egyszerű, már 18 hónapos kortól ajánlott a kis dadusoknak, kik minden este gondosan ringatják álomba kis kedvencüket. Köszönhetően a kivételes Mon Premier Poupon Bébé alvózsáknak a Corolle babával való babázás felejthetetlen lesz, gyerkőcök életébe rengeteg újdonságot és élményt visz. 

Részletekig kidolgozott Mon Premier Poupon alvózsák rózsaszin szinben elsőosztályú alapanyagból nagyon kellemes érzést nyújt tapintásra és magasabb szintre emeli a babázást, hisz játék közben fejlődik a kicsik fantáziája és kommunikációs készsége egyaránt. A szerepjátékok fontossága a korai gyerekkorban vitathatatlan. Segítségükkel a kicsik elmerülnek a felnőttek világában, megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősséget vállalni saját tetteikért. A Corolle gyártó kiegészítőinek köszönhetően a gyerekek etethetik, fürdethetik, tisztába ölthetik vagy álomba ringathatják kedvenc játékbabájukat. Mon Premier Poupon Bebe alvózsák tisztítása kézzel ajánlott maximálisan 40 fokos vízben folyékony mosószer hozzáadásával. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • alvózsák játékbabának
  • használata egyszerű
  • 30 cm játékbaba részére
  • 18 hó kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek1*22*39 cm
Tömeg0,06 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság30 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.