Aquapark fürdőkádba Cotoons Smoby zöld 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby zöld Aquapark Cotoons egy ideális gyerekjáték kádba, mely megörvendeztet minden gyerkőcöt 12 hónapos kortól az esti fürdőzések alatt. Játék legkisebbeknek aquapark kádba stabilan rá van tapasztva a kád felületére vagy a csempére két tapadókoronggal. Kis Aquapark kádba fürdés után könnyen levehető. Közepén mozgó zuhany található, amikor a sárga csillagot megnyomjuk a víz átfolyik a narancssárga kagylóba. Benne áll és fürdik a kis Wabap béka. A kagyló alatt, ha elfordítjuk a csapot, akkor a víz egyenesen a kék forgó malomra folyik, onnan a vízicsúszdára, majd a béka egyenesen a kádba csusszan.

Kádba való gyerekjáték a másik oldalán nagy tölcsérrel van felszerelve, melyen keresztül felengedhető vízzel a nagy, kerek akvárium. Az akváriumban piros halacska úszkál, melyet a kicsik az üvegen keresztül figyelhetnek meg. Aquapark gyerekjáték az akvárium ablaka alatt kék vödör található, mely akasztón lóg. A vödör segítségével önti fel a játék összes részét a gyermek vízzel - zuhanyba, medencébe, kagylóba, malomba, csúszdába és akváriumba. Ez egy minőségi európai termék, mely minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, megfelel az európai szabványoknak.

Gyerekjáték kádba, mellyel a csöppségek zuhanyzás vagy fürdőzés közben játszanak, az egyik legközkedveltebb termék a gyermekek körében. Gyerekjáték aquapark kellemes anyagból készült, mely alkalmas vízzel való játékra. Élei lekerekítettek és puhák, tehát a játék biztonságos. Gyerekjáték megfelelő 12 hónapos kortól. Smoby francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egyedi kivitelezésben. Műanyag kellemes és bársonyos a tapintásra, megfelelő a lágy gyermek kezecskéknek. A fürdés sosem volt mókásabb és szórakoztatóbb, mint ezzel a nagyszerű Aquapark Cotoons játékkal. Méretei 30*8*25 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek30*8*25 cm
A csomagolás méretei27*11*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,75 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.