Kerti asztalka homokozóval és vízzel Water&Sand Smoby fedéllel hajóval és formákkal 18 hó

Termék leírása

Játszóasztal homokozóval és vízzel Water&Sand Smoby mindazon gyerkőc beteljesült álma már 18 hónapos kortól, akik szeretik idejüket az udvaron tölteni, homokozóban és vízben csintalankodni. Játszóasztal 4 stabil lábon áll, nagyon szép színkombinációban pompázik - zöld, fehér, kék és piros színek dominálnak rajta, így minden kert és udvar éke lesz. Játszóasztal a fedél alatt két kamrát rejt magában - az egyiket vízzel, a másikat homokkal lehet feltölteni. Mindkét kamra fedéllel lezárható. A játszóasztalkát tökéletesen kiegészíti az 5-részes kerti játékszett, melybe gereblye, kislapát, kishajó és homokozó formák tartoznak. 

A gyerek játszóasztal egyedisége a sokoldalúságában rejlik. A leszedhető fedél alatt két fő kamra található, melyek vízzel vagy homokkal tölthetők fel az egyszerű asztalból kreatív sarkot varázsolva, ahol a kicsik homokozó formákkal vagy egyéb játékokkal szórakozhatnak. Ezeket letakarva a gyerekek a játékasztalon rajzolhatnak, ebédelhetnek vagy játszhatnak. Asztalka napernyő nyílással is bővítve lett( nem képezi a csomag részét) , így a napsütötte időben is árnyék alatt játszhatnak a kicsik. 

Játszóasztal rengeteg lehetőséget kínál gyermekének a kreatív énjét megvalósítani, akár egyedül, testvéreivel vagy barátaival karöltve. Játék közben fejlődik fantáziájuk, elképzelőerejük és kommunikációs képességeik. Méretei a játszóasztalnak 69*69*46 cm. Az asztal nagysága 46 cm a talajtól, stabil és tartós. Kompakt méreteknek köszönhetően szinte bárhol elfér, akár az udvar teraszán, vagy a lakás erkélyén is. Gyerek asztal ezen felül UV szűrővel is el lett látva, hogy a napsütés ne károsítsa a műanyagot és hosszú évekig ragyogó színekben pompázzon.

Smoby egy neves francia játékgyártó cég.  A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes bársonyos tapintású, élei lekerekítettek. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A műanyag gyerekjátékok ragyogó színei nagyon jó hatással vannak a gyerekek fantáziája és elképzelőereje fejlődésére.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*69*46 cm
Termék magassága46 cm
UV szűrőIgen
Tömeg4 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.