Játszóasztal Kertész De Jardinage 2in1 Smoby kétrekeszes kert és homokozó/medence fedéllel és 15 kiegészítővel 2 évtől

Termék leírása

A francia Smoby gyártó egy egyedi és modern De Jardinage 2in1 kertész asztallal állt elő, amely gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. A Kertész asztal zöld, fehér, kék és piros színkombinációban készült és remek dísze lehet a kerteknek vagy udvaroknak. A multifukciós asztalka két külön kamrával rendelkezik – az egyik homokkal vagy vízzel tölthető fel a másik kis kertként funkcionálhat, ahol a gyerkőc saját növényeit nevelheti, gondozhatja, öntözheti. Mindkét kamra fedéllel fedhető.

A kétrészes játszóasztal szerelem első látásra. Segítségével a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, felöltik a kertészek szerepét, fejlesztik a természethez való pozitív hozzáállást és nő felelőségtudatuk. Az asztal 15 kiegészítővel rendelkezik. A gyerekekre kis kerti kosár kapával, kék locsolókanna, gereblye, ásó, kislapát, tök, sárgarépa és két virágcserép vár. A játék során elsajátítják a kerti szerszámok használatát, eldönthetik, melyik virágokat ültetik el és gondozzák.

A másik kamra vízzel vagy homokkal tölthető fel. A homokozás által a gyerekek elmerülhetnek a fantázia birodalmában. A kis építészek a homokvárak, alagutak építése során zöld lapátot, gereblyét és két homokozó formát is használhatnak. Ha a gyerekek a vizes játékot választják, meglepetés várja őket egy piros csónak formájában. A kapitányok és kalózok sok vidám és izgalmas kalandot és perceket élhetnek át. Az asztalka napernyő rögzítését is lehetővé teszi (a napernyő nem tartozéka az asztalnak).

A De Jardinage asztalka előnyei közé tartozik a sokoldalúsága, hiszen homokozóként, csónak medenceként és kertként is használható. Letakarva az asztal hagyományos játszóasztalra változik, amely lehetővé teszi az írást, rajzolást, étkezést, társasozást. Az asztalnak köszönhetően a kis lurkók játékosan fejlesztik a finom motorikát, kommunikációs készségeket, felfedezhetik önmagukat. Az asztalka négy műanyag lába a legmodernebb Blow Molding gyártási technológiával készült, ami garantálja a termék tartósságát és stabilitását. Az asztal felülete UV szűrővel van ellátva, mely védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen és garantálja a hosszantartó élénk színét. Kompakt 69*69*46 cm méreteinek köszönhetően kisebb helységekben, sőt a erkélyeken is elfér.

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég a játékok magas minőségének a biztosítéka. A Smoby gyártó által használt műanyag tartós és ellenálló, mégis kellemes, bársonyos tapintású. A játékok színes külseje ӧsztӧnzi a gyermekek fantáziáját és képzeletét és a legkisebbeket is elvarázsolja. A szigorúan ellenőrzött gyártási folyamat végén a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelő játék áll. A nagyobb biztonság és sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby a francia minőség, eredeti dizájn és termékei egyediségének a biztosítéka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*69*46 cm
Termék magassága46 cm
Munkafelület magassága46 cm
A csomagolás méretei70*17*72 cm
Teljes hosszúság69 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,3 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.