Homokozó asztalka Summer Écoiffier vízimalommal és 7 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Homokozó asztalka vízre és homokra Summer az Écoiffier vállalat műhelyéből egy nagyszerű gyerekjáték, mely minden gyerkőc figyelmét felkelti már 18 hónapos kortól. Asztalka vízre és homokra csodaszép kék színben pompázik, mely első pillantásra leveszi a gyerekeket a lábaikról. Kerti asztalka gazdag kiegészítőkben, mégpedig: locsolókannát, lapátot, gereblyét, vödröt, szitát és homokozóformát tartalmaz. Az asztalka játékvárra hasonlít, ezt a benyomást megerősíti az őrtorony is vízi malommal, melyen keresztül a gyerekek bátran önthetik a vizet. Az egyes elemei az asztalkának eltávolíthatóak, gyerkőc megtöltheti az asztalt vízzel vagy homokkal egyaránt.

Az egyes elemei az asztalkának eltávolíthatóak és könnyen igazodnak a gyerkőc igényeihez. Az asztal vízre és homokra minőségi és tartós műanyagból készült. Méretei a többfunkciós gyermek asztalkának 50*37*66 cm. Teljes magassága az asztalnak 66 cm. Játszadozás közben az asztallal fejlődik a gyerekek fantáziája és elképzelőereje, illetve finom motorikus képességei is. Ez egy kiváló játék homokozóba, kertbe és udvarra. Az asztalka egyszerűen összepakolható és szülők magukkal vihetik akár strandra, vagy tengerpartra gyermekeik szórakoztatására is. A játékkal több gyerkőc is egyaránt eljátszik közösen.

A hosszú múltra visszatekintő francia Écoiffier cég kiváló minőségű gyerekjátékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudottan nagy hangsúlyt fektet az ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50 x 37 x 66 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.