Asztalka gyerekeknek KidTable Smoby kék UV védelemmel 18 hó-tól

Termék leírása

A KidTable gyerek asztal egy igazán modern és egyedi kerti bútor a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely megfelelő kisfiúknak és kislányoknak egyaránt már 18 hónapos kortól. Asztalka kék-fehér színkombinációban pompázik, az UV védelemnek köszönhetően évek hosszú során át is megtartja élénk színkivitelezését, nem fakulnak ki a színek. Az asztalkánál 4 gyerkőc kényelmesen elfér, testvérek, barátok szívesen fognak egymás társaságában falatozni akár az udvaron vagy a lakásban is. Ez a kis asztalka nagyszerűen kiegészíti a Smoby gyerek házikókat, illetve további kerti kiegészítőhöz is tökéletesen fog passzolni, mint a KidChair kisszékhez, KidStool taburetthez és KidBench padhoz.

Az asztal elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. Ez a technológia garantálja a Smoby termékek magas ellenállóságát és stabilitását. Az asztal stabil, robosztus lábai a beltéri mókához is megfelelően lettek kialakítva. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület bársonyos a tapintásra. Magassága 45 cm, tehát a legkisebbek is kényelmesen hozzá férnek majd. Méretei az asztalnak 76*52*45 cmsúlya 3,9 kg. Praktikus asztalka áthelyezése egyszerű, összeszerelése gyors.

Kerti asztalka a Smoby vállalattól elegendő helyet biztosít csöppségeknek a rajzolásra, festésre, de étkezés alkalmával is kényelmes közös falatozást biztosít az asztalka testvéreknek, barátoknak. Asztalkán társasozhatnak a kicsik, vagy akár képkirakózhatnak, és nagyon hasznos kiegészítője lehet akár a kerti bulinak is. Tökéletes éke lesz a kertnek, udvarnak, terasznak, serkentően hat a gyerekek szociális készségeire, fantáziájuk és elképzelőerejük serkentésére. Az asztalka egész évben kihasználható, hidegebb hónapokban beltéren, a kellemes meleg, napos hónapokban pedig kültéren.

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby játékok színkivitelezése serkentően hat a gyerekek elképzelőerejére és fantáziájára.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek76*52*45 cm
Termék magassága45 cm
A csomagolás méretei54*12*79 cm
Teljes hosszúság76 cm
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg3,9 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek