Platós kocsi markológéppel Beach Écoiffier 38 cm mozgó funkciókkal 18 hó-tól

Termék leírása

Platós kocsi markolóval Beach a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy igazán egyedi munkás autó gyerekek részére már 18 hónapos kortól. Nagy munkás autó funkcionális platóval nagyon szép narancs-sárga színkombinációban tetszeleg és vidám szempár díszíti elülső részét. A platós részen elfér a kis markológép, melynek markolója mozgatható, hogy a munka mindig megfelelően legyen elvégezve. 

Ezekkel a csodás és vidám játékokkal minden gyerkőc szívesen fog játszadozni, akik nagy örömmel öltik magukra a kis építészek és mérnökök szerepét. Gyermeke a szuper játékokon keresztül új ismeretekre tesz szert, serkenti fantáziáját, technikai elképzelését, kreativitását és finom motorikus képességeit. Kisautók megfelelőek bel- és kültéri mókára. 

Teherautó méretei 39*20*25 cm. Hossza 39 cm. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek38*20*29 cm
Teljes hosszúság38 cm
Tömeg0,85 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.