Kisautó Tune Ups without display Majorette fémbő dobozban 7 kiegészitővel 18 különböző fajta

Termék leírása

Gyűjthető kisautó Tune Ups a francia Majorette márka műhelyéből egy igazán nagyszerű ajándék minden gyerkőc számára már 3 éves kortól, akik nagy rajongással gyűjtögetnek különböző autómdelleket. A Tune Ups kollekció 18 különböző fajta autót rejt kiegészitőkkel, melyek minden kis versenypilótát és konstruktőrt lenyűgöznek. Minden egyes dobozkában 7 meglepetés található: egy titkos gyűjtői darab játékautó fém karosszériával, rugózott kerekekkel, 2 tuning alkatrész, matricák, gyűjtői zseton, gyűjtődoboz és szórólap játékautó modellekkel. Az ár 1 dobozra vonatkozik titkos gyűjtői autóval és tartozékaival.

A dobozok különféle modelleket rejtenek, a gyerekek cserélgethetik barátaikkal, testvéreikkel, és ezzel bővíthetik kollekciójukat. Megtanulják az egyes autómodelleket összerakni, új elemekkel tuningolják fel, matricákkal diszitik és mindegyik modellel előszeretettel játszadoznak. A Majorette gyűjthető kisautókkal fiúk és lányok szivesen fognak együtt versenyeket rendezni, a már meglévő autópályákat is bővithetik velük, de egymagukban is hosszantartó szórakozást biztositanak a gyerekeknek. Ezen kisautók nagyszerű választás kicsiknek és nagyoknak, akik előszretettel bővitik autómobil gyűjteményüket versenyautókkal. Autókkal való játszadozás közben fejlődik a gyerekek finom motorikája, fantáziája és technikai elképzelőereje. Valósághű külcsin és egyedi szinvilág minden gyerkőc tetszését elnyeri.

A francia Majorette vállalat évek hosszú során kis fémautók gyártásával foglalkozik, melyek világszerte kedveltek a gyűjtők körében. A vállalat ismert autómárka gyártókkal működik együtt és valósághű, gazdagon kidolgozott, csúcsminőségű autómodellekkel látja el a piacot. A Majorette játékokban megtestesül a valódi francia dizájn, tartósság és nagyon hosszú ideig a család kdvence lesz. A termékek széles választéka nemcsak a funkcionális játékokra, hanem a gyűjtöi darabokra is összpontosít, melyek között minden autórajongó megtalálja a kedvencét.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek7,5 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.