Szett flexibilis autópálya Flextrem Discovery Set Smoby 612 cm hosszított autópályával

Termék leírása

Flexibilis autópálya FleXtrem Discovery Set 612 cm hosszított pályával a francia Smoby műhelyéből egy igazán tökéletes játékszett minden kreativ gyerkőc számára már 4 éves kortól. Nagyszerű játékszett most kedvező áron kapható, igy akár spórolni is tud. Gyerekek rendelkezésére áll az alap autópálya elektronikus kisautókkal és kiegészitő elemek, melyekből testvérek és barátok még hosszabb adrenalindús pályát tudnak kialakitani. A szerelők és versenypilóták szerepébe bújva rugalmas autópályát épitenek különböző alakzatokban és formákban akadályokkal a gyerekszobában, teljes mértékben szabadjára engedve fantáziájukat.

Flexibilis autópálya Flextrem Discovery Set Smoby 184 elemből álló 440 cm hosszú pálya elektronikus villogó autóval 4 évtől 

Izgalmas élményben lesz része gyermekeidnek a FleXtrem Discovery flexibilis autópályával a francia Smoby gyártótól. A kisfiúkra és kislányokra új játékvilág vár! A játék 4 éves kortól ajánlott, együttesen 184 színes építőelemből áll, melyek egymásba rögzítve 440 cm hosszú autópályát alkotnak. Az elemek rögzítése szerszámok nélkül történik. A játék innovatív koncepciója különböző pályák, szerpentinek, emelkedők, lejtők felépítését teszi lehetővé. A kreatív gyerkőcök seperc alatt megtanulják felépíteni a pályát, ezzel gyakorolva a technikai elképzelésüket és logikai gondolkodásukat. Az elemek egymáshoz illetve tárgyakhoz való egyszerű rögzítését a bennük található nyílás segíti elő.

A pálya felépítését követően kezdődhet az igazi móka az elektronikus játékautóval, amely cserélhető kék karosszériával van ellátva. A kisautó fejjel lefelé is képes a pályán közlekedni, miközben első és hátsó fényszórói világítanak, ezért sötétben is ideális szórakozást biztosít. A pálya a kiegészítő elemeknek köszönhetően bővíthető és ezáltal együtt nő a gyermekkel. Több gyermek esetében érdemes a pályát FleXtrem kisautókkal is bővíteni a pályát, melyek karosszériája cserélhető. 

Alkatrészek flexibilis autópályához Flextrem Discovery Set Smoby 72 darabos 172 cm hosszú 4 évtől 

Szerezzen örömet gyermekeinek a FleXtrem Discovery alkatrészekkel. A 72 db színes elemnek köszönhetően gyermeke 172 cm-vel növelheti a francia Smoby gyártó flexibilis autópályáját, miközben teljes mértékben érvényesítheti kreativitását. A készletben 18 db piros, 18 db kék, 18 db zöld és 18 db sárga építőelemet talál, melyek minőségi és ellenálló műanyagból készültek, rögzítésük egyszerű. Minden elem az egyszerűbb rögzítését nyílással van ellátva.

Az építőelemek fejlesztik a gyerekek finom motorikáját, mozgás készségeit, valamint logikai és térbeli gondolkodását. A FleXtrem autópályák kiegészítői számos játéklehetőséget kínálnak, segítségükkel a gyerekek szélesre tárják fantáziájuk, érvényesíthetik kreativitásukat. A versenyzős és szerelős szerepjátékok révén közelebb kerülnek a felnőttek világához, élvezhetik a győzelem nyújtotta örömet és a minőségi pálya építésénél növelhetik önállóságukat. Mivel a játék több gyermek játékát is lehetővé teszi, ideális eszköznek számít a kommunikációs készségek valamint együttműködés fejlesztésénél.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót töltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Teljes hosszúság440 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.