Autópálya Vroom Planet Mega Jump Smoby ugrató két kisautóval 18 hó-tól

Termék leírása

Autópálya Vroom Planet Mega Jump a francia Smoby vállalat műhelyéből egy egyedi autópálya gyerekek számára 18 hónapos kortól. Gyermek autópálya élénk színekben tündököl 2 kisautóval, mellyekkel a fiúk mókás pillanatokat fognak eltölteni az ugrató autópályával való játék közben. A 67 cm magas autópályáról való kisautók leengedése nagy mókát biztosít minden kis autó kedvelő gyerek számára. Az autópálya magassága 67 cm, így a legkisebbek állva, kényelmesen készíthetik járgányaikat a gyors és veszélyes versenyszámra. A kék autópálya meredek lejtője vagy kihúzható nagy híd a sárga versenypályán garancia az izgalmas versenyekre. Éles kanyar és hurok nagy izgalmakat szerez gyerekenek, míg a kisautó eléri a célvonalt.

Autópálya kisfiúknak egyszerű indító berendezéssel rendelkezik és a kisautók fantasztikus magasságokba ugranak. Egy autócskát az alsó pályára helyezünk és a gomb megnyomásával kirepül. A vidám autók kaszkadőr mutatványait figyelemmel követhetjük a célegyenesben is, ahol ismét magasugrásra kell felkészülniük. Bármilyen meghibásodás esetén ügyes autószerelők készen állnak ellátni feladatukat, ahol a tankolókút is rendelkezésükre áll kis sofőröknek. Autópályával Vroom Planet két ugrató autóval örömteli pillanatokat és izgalmas szórakozást ajándékoz gyermekének. Méretei ennek a szórakoztató játéknak 75*73*67 cm, miközben teljes hossza 75 cm.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Természetesen a legnépszerűbb játékok közé tartoznak a versenypályák, hiszen itt a gyerekek szélsebesen száguldozhatnak kis autóikkal, a játék mindig nagyon izgalmas. Játszani az autócskákkal az ugrató versenypályán nem csak szórakozás a fiúk számára, de hasznos a gyermek fejlődése szempontjából. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása. Gazdagszik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk is.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek75*73*67 cm
Termék magassága67 cm
A csomagolás méretei56*10*43 cm
Teljes hosszúság75 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,95 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.