Autópálya Vroom Planet Smoby elektronikus kisautóval és 2 kismotorral 18 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Vroom Planet elektronikus autópálya egy lenyűgöző többfunkciós versenypálya hang és fényeffektusokkal. Ragyogó, változatos színekben készült és 18 hónapos kortól ajánlott kisfiúknak. 2 kismotor és 1 kisautó is a csomagolás része, melyekre szüksége lesz a srácoknak a szórakoztató, izgalmas mutatványok bemutatásánál a versenypályán. Válaszd ki a saját kisautódat és helyezd a rajtvonalra. Adj fény és hangjelzést rajtra és már kezdődik is a gyors és izgalmas versenyzés. Kiválaszthatod az útvonalat is: vad száguldás meredek lejtőn kilövő rámpával, vagy az nélkül, esetleg kevésbé meredek út nagy kanyarral. A fárasztó út után a kisautó és motorkerékpárok is feltankolhatnak és pihenhetnek a parkolóhelyen a következő verseny előtt. A játék versenypálya 2 AAA elemre működik, ezek nem részei a csomagolásnak.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Természetesen a legnépszerűbb játékok közé tartoznak a versenypályák, hiszen itt a gyerekek szélsebesen száguldozhatnak kis autóikkal, a játék mindig nagyon izgalmas. Ha a kisfiús autópálya még fény és hangeffektusokkal is rendelkezik, akkor a szórakozás hosszú órákra biztosított. Játszani az autócskákkal és versenypályával nem csak szórakozás a fiúk számára, de hasznos a gyermek fejlődése szempontjából. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása. Gazdagszik kreativitásuk és fantáziájuk is.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*32*35 cm
Termék magassága35 cm
A csomagolás méretei48*11*39 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,58 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.