Flexibilis autópálya Flextrem Discovery Set Smoby 184 elemből álló 440 cm hosszú pálya elektronikus villogó autóval 4 évtől

Termék leírása

Izgalmas élményben lesz része gyermekeidnek a FleXtrem Discovery flexibilis autópályával a francia Smoby gyártótól. A kisfiúkra és kislányokra új játékvilág vár! A játék 4 éves kortól ajánlott, együttesen 184 színes építőelemből áll, melyek egymásba rögzítve 440 cm hosszú autópályát alkotnak. Az elemek rögzítése szerszámok nélkül történik. A játék innovatív koncepciója különböző pályák, szerpentinek, emelkedők, lejtők felépítését teszi lehetővé. A kreatív gyerkőcök seperc alatt megtanulják felépíteni a pályát, ezzel gyakorolva a technikai elképzelésüket és logikai gondolkodásukat. Az elemek egymáshoz illetve tárgyakhoz való egyszerű rögzítését a bennük található nyílás segíti elő.

A pálya felépítését követően kezdődhet az igazi móka az elektronikus játékautóval, amely cserélhető kék karosszériával van ellátva. A kisautó fejjel lefelé is képes a pályán közlekedni, miközben első és hátsó fényszórói világítanak, ezért sötétben is ideális szórakozást biztosít. A pálya a kiegészítő elemeknek köszönhetően bővíthető és ezáltal együtt nő a gyermekkel. Több gyermek esetében érdemes a pályát kisautókkal is bővíteni.

A pálya segítségével a kisfiúk felölthetik az autóversenyzők és tervezők szerepét, fejlesztik készségeiket, ügyességüket, tervezőképességüket. Játékos módon gyakorolják mozgáskészségüket és finom motorikájukat. A pálya felépítése során szélesre tárhatják fantáziájukat és érvényesíthetik képzelőerejüket. A játék óvodákba is alkalmas. A pályához tartozó kisautó 3 AAA elemmel működik, melyek a csomag részét képezik, mérete 10*8 cm.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót töltenek be az európai piacon.

A készlet tartalma

  • 184 építőelem (kék, sárga, piros és zöld)
  • 1 indítóplatform
  • 1 elektromos játékautó cserélhető karosszériával
  • 3 db AAA tesztelőelem

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei42*7*32 cm
Teljes hosszúság440 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,0 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.