Autósülés játékbabának Maxi Cosi & Quinny Smoby zöld-szürke

Termék leírása

Autósülés játékbabának a francia Smoby játékgyártótól egy fantasztikus kiegészítő a játékbaba gondoskodásához. Legmodernebb dizájnnal és atraktív zöld színben lett kialakítva fehér és fekete részletekkel. A Maxi Cosi & Quinny autósüléssel gyerekek számára a játék még valósághűbb lesz. Az Smoby autósülés 42 cm magas játékbabának alkalmas. Különlegessége, hogy belehelyezhető a Maxi Cosi & Quinny babakocsi konstrukciójába, tehát többféle képpen ki lehet használni. Textil része levehető és a fogókar dönthető, hogy a gyerek igényeinek megfeleljen. A textil tisztításához nedves szivacsot ajánlunk. Smoby autósülés 3 éves kortól ajánlott játékhoz kislányok részére.

Gyerekek szívesen babáznak, úgy gondoskodnak játékbabájukról, mint ha sajátjuk lenne. Ezzel a játékbaba autósüléssel a játék még érdekesebb és valósághűbb lesz a gyerekek számára. Kislányok vihetik magukkal a kedvenc játékbabájukat az útra és ugyanolyan biztonságban fognak azok is ülni, mint a kis anyukájuk. Méretei az autósülésnek 32*35*47 cm. Nagyon könnyű, áthelyezése egyszerű. A babázás a legkedveltebb gyerekjátékok közé tartozik. A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Gyerekek a felnőteket utánozván, anyukásat játszva,  reális képet kapnak a felnőt világról. Zöld autósülést Maxi Cosi & Quinny ideális eszköz erre. 

A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyben puha és selymes a gyermek kezecskéknek. A játékok színei élénkek, éleik lekerekítettek, mely védi a gyerekeket bármiféle sérüléstől, garantálják a biztonságot. A Smoby játékok színei serkentik a kicsik fantáziáját, minden kis gyerkőc figyelmét felkeltik, ezért is a legjobb ajándék a legkisebbek részére. Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra és nagyszerű termékre. Ön kis hercegnője boldog lesz, hogy a játékbabája is ugyanolyan biztonságban fog utazni az autósülésben, mint a kis anyukája is. Anyukásat játszani nem volt még ennél mókásabb.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek32*35*47 cm
Termék magassága47 cm
A csomagolás méretei32*25*49 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,30 kg
Színzӧld
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.