Autós gyerekülés Beaba PURSEAT'FIX csoport 2/3 kompakt és hordozható V1 Isofix fekete 15-36 kg

Termék leírása

Ki mondta, hogy a kisbaba érkezésével véget kell vetni az utazásoknak? Ennek a kényelmes és biztonságos gyerekülésnek köszönhetően nem csak a saját járművében, de taxiban és repülőn is utazhat a babával. A francia Beaba márka PURSEAT'FIX gyerekülése kényelmet és biztonságot nyújt minden utazás során. Az autósülés a 2/3 osztályba tartozik, 15-36 kg súlyú gyerekeknek alkalmas, azaz 3,5-12 korosztály számára ajánlott. Az ülő részének egyszerű leszerelésével könnyedén hozzáigazítja a gyermek súlyához és életkorához.

Az autósülés fejtámlája és oldala fokozott védettséget nyújt. A kényelem garanciája a párnázott ülés és az ergonomikus állítható fejtámla. A Beaba PURSEAT'FIX autósülés megfelel az európai biztonsági és egészségügyi elvárásoknak. Előnye a gyors összehajtogatása valamint szétrakása már néhány másodperc alatt. A fekete színű gyerekülés súly csak 4 kg, ami kevesebb mint egy felpakolt pelenkázótáska. Az autósülés levehető huzata kíméletes programon 30° fokon mosható.

ISOFIX szabványosított rendszer

A PURSEAT'FIX Beaba autósülés szabványosított ISOFIX rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi az ülés stabil és biztonságos rögzítését az autó üléséhez. Az ISOFIX segítségével megelőzhető a helytelen rögzítés, ezáltal garantált a maximális biztonság. Az ISOFIX rögzítések az autó szerkezetének részét képezik, ezekhez csatlakoztató az ISOFIX bázis, melybe az autósülés helyezendő. Az ISOFIX rendszer rengeteg időt spórol az autósülés beszerelésénél és a legtöbb új jármű alapfelszereltségét képezi, elsősorban a hátsó üléseknek, bár egyre gyakoribb az első üléseken is, de erről érdemes előre érdeklődni a forgalmazónál.

Súlycsoportok és használati mód

 • 2 csoport gyerekeknek 3-6 éves kor között (15-25 kg) – az egész autósülést rögzítse
 • 3 csoport gyerekeknek 6-12 éves kor között (22-36 kg) – csak az ülőrészét rögzítse

Előnyei

 • kompakt méretek
 • 3,5 - 12 éves gyerekeknek
 • autóban, repülőn egyaránt használható
 • egyszerűen összecsukható
 • maximális biztonság
 • megfelel az európai biztonsági elvárásoknak
 • állítható fejtámla
 • alacsony súly - csak 4 kg
 • elegáns francia dizájn

A Beaba márkáról

A francia Beaba márka már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Gyermekápolási termékei innovatívak és kezelésük egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek41*32*63 / 41*17*36 cm
Termék magassága63 cm
A csomagolás méretei39*19*43 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,8 kg
Maximum terhelés15 - 36 kg
NoteISOFIX system
Színfekete
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...