Babahordozó RC2 Red Castle csoport 0, fekete, lábzsákkal, napellenzővel és kiegészítőkkel 0 hónaptól

Termék leírása

A Red Castle babahordozó egy egyedi és minőségi termék, amely lehetővé teszi az újszülött biztonságos és kényelmes szállítását. A termék használata 5 kg súlyig ajánlott. Ülése 4 különböző pozícióba állítható és tökéletesen alkalmazkodik a baba igényeihez. A baba biztonságáról a magasságilag állítható hárompontos biztonsági öv gondoskodik. A babahordozó a fej és a medencecsont tájékán erősített, oldalirányú ütközések ellen védőpárnákkal van ellátva. Bekötése a hátsó ülésen illetve deaktivált airbag mellet az első ülésen is lehetséges.

ISOFIX bázistalp

A babahordozó egyszerűbb bekötése érdekében igénybe vehető a szabványosított ISOFIX bázistalp. A hordozót a szülő a jármű szerkezetébe integrált ISOFIX rögzítéseibe elhelyezendő ISOFIX bázistalpra rögzíti, ezzel garantált a lehető legnagyobb védelem a szállítás során. Természetesen a babahordozó az ISOFIX bázistalp nélkül is beköthető az autó biztonsági övei segítségével. Bár a legtöbb járműtípus fel van szerelve az ISOFIX rendszerrel, ennek ellenére ajánlott ellenőrizni az adott autótípus felszereltségét.

Súlykategóriák és babahordozó pozíciók:

 • fekvőhelyzet, 5 kg-ig (használata autóban biztonsági övvel vagy Isofix rendszer nélkül)
 • enyhén döntött pozíció, 5 kg-ig (használata autóban biztonsági övvel vagy Isofix rendszerrel)
 • közepesen döntött pozíció, 5 kg-ig (használata autóban kizárólag Isofix rendszerrel)
 • hagyományos, ülőhelyzet, 5-10 kg-ig (használata autóban biztonsági övvel, Isofix rendszer nélkül)

Babakocsival való kombinálhatóság

A babahordozó hatalmas előnye a Red Castle CityLink® II és Evolutwin® babakocsikkal való kompatibilitása (rögzítő konzolokkal együtt forgalmazva). A hordozó a babakocsikra rögzítve fekvő illetve ülő helyzetbe állítható. A többfunkciós babahordozó több módon használható és dönthető tetővel, árnyékolóval és napellenzővel van ellátva. Kartámlája alumíniumból készült és az hordozó használatától függően - szállítás, babahordozás illetve babakocsira szerelve három pozícióban rögzíthető. A babakocsira rögzített babahordozó terhelhetősége maximum 9 kg.

A babahordozó hossza fekvő helyzetben 75 cm, hagyományos ülő helyzetben 57 cm. Súlya (tető és árnyékoló nélkül) 4,6 kg. A hordozóhoz külön megvehető az esővédő és az ISOFIX bázistalp. Figyelmeztetés: Az autóba szerelt biztonsági övek hossza a jármű típusától függ. Kérjük ellenőrizze a babahordozó járművében való használhatóságát. A termék megfelel az európai ECE R-44/04 biztonsági szabvány követelményeinek.

Előnyei

 • többfunkciós babahordozó
 • autóban, babakocsiban, babahordozóként használható
 • minőségi és biztonságos
 • megfelel az európai biztonsági szabvány követelményeinek
 • állítható
 • könnyű – súlya csak 4,6 kg
 • elegáns dizájn
 • napellenzővel, lábzsákkal és különböző kellékekkel
 • születés óta alkalmas

A Red Castle márkáról

A francia Red Castle márka innovatív termékei eko-friendly alapanyagokból készültek és nehéz fémektől valamint veszélyes festőanyagoktól mentesek. A márka tervezői nem csak a modern trendeket követik, de jelentős hangsúlyt fektetnek az elsőosztályú minőségre és a gyerekek biztonságára is, így természetes, hogy a Red Castle termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, amit számos, független laboratóriumok által kiadott tanúsítvány is alátámaszt.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Teljes hosszúság57 - 75 cm
Állítható magasságIgen
Tömeg4,6 kg
Maximum terhelésup to 5 kg
MegjegyzésSafety standard: ECE R44-04
Színfekete
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek