Autószállító terepjáró autóval BIG Power Worker gumi kerekekkel és homokozó formákkal 24 hó-tól

Termék leírása

Autószállító terepjáró kocsival egy kiváló játék minden gyerkőc részére, de főleg kisfiúknak 2 éves kortól. Gyermek autószállító kocsi kék színben pompázik és puha gumi kerekeken gurul, mellyel gyerkőce udvaron, kertben, homokozóban és beltéren egyaránt szívesen fog játszadozni. Játékszett minőségi műanyagból készült Németországban. A szettben a kisfiúk nem csupán autószállítót találnak, de zöld terepjáró autót is, mely bármilyen akadállyal megbírkózik az úttesten, illetve homokozóforma is bővíti a készletet.

Játékok homokozóba nagyon jó hatással vannak a gyerekek elképzelőerejének, motorikus képességeinek és logikus gondolkodásmódjuk fejlődésére. Játék élei lekerekítettek, így biztonságos a kicsik számára. Gyermek autószállító hossza egészen 41 cm. Német BIG vállalat gondolt a játékok praktikusságára is, ezért a járgányok szükség esetén folyóvíz alatt tisztíthatóak. BIG játékok UV szűrővel vannak védve a káros napsugarakkal szemben, így a járgányok hosszú ideig megtartják szépséges színkivitelezésüket. BIG termékek különálló intézményekben vannak tesztelve, ami a termékek csúcsminőségét támasztja alá. BIG márka 3 éves jótállást nyújt termékeire. Teljes méretei az autószállítónak 41*12*16 cm.

Autószállítót terepjáróval a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. Német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég, melyek nemzetközi szinten is díjazottak. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az erő, tartósság és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának. BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, a felhasznált anyagok nemcsak kiváló minőségűek, de az egészségre is ártalmatlanok. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek41*12*16 cm
Termék magassága16 cm
A csomagolás méretei37*27*43 cm
Teljes hosszúság41 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,5 kg
Színmodrá,zelená
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.