Autószimulátor tűzoltóautó Activity Kiddieland hanggal és fénnyel 18 hó-tól

Termék leírása

Kiddieland autószimulátor tűzoltóautó Activity egy elektronikus játék legkisebbeknek 18 hónapos kortól. Gyermek autószimulátor a kormány előtt nagy tűzoltóautót rejt együtt a tűzoltóval. Gyermek a kormányt kormányozhatja, mint az igazi felnőtt autóban, nyomkodhatja a gombokat és kapcsolókat, felkapcsolhatja a fényeket, az irányjelzőket és figyelmeztető jeleket, használhatja a sebességváltót, dudálhat, vezetés közben kellemes dallamokat hallgathat. Az autó kulccsal való elindítása után hallani, ahogy az autó gázt ad, megkeresi a rádiófrekvenciát, rendőrautó és tűzoltó sziréna hang hallatszik együtt nagy autó rezgésével.

A tűzoltóautó-autószimulátor minőségi és erős játék gyerekeknek 18 hónapos kortólmellyel szívesen fognak játszani csemetéje testvérei is majd, vagy azok barátai és még mindig újként fog hatni. Rengeteg hang, fény és mechanikai funkcióval rendelkezik, melyek a gyerekeket, akik épp fedezik fel a környezetüket, teljesen elvarázsolja majd. Gyerkőcök szeretnek nyomogatni különféle nyomógombokat, figurákat, pálcákat és karikákat föl-le, jobra-balra mozgatni, pörgetni, csúsztatni, kinyitni és közben megfigyelni az elindított elemek mozgását.  A játék van amikor dallamot játszik, felvillan, megmozdul egy másik elem, felvillannak a fények, más képek mutatkoznak meg.

Ez a játék biztosan örömet szerez több gyerkőcnek és a játékkal fejlődik finom motoros képességük, logikus gondolkodásmódjuk, emlékezőképességük, mozgási ügyességük és összefüggés figyelésük a hangok, formák és színek közt. 3x AA elemre működik, melyek a gyerekjátékhoz tartoznak. Az elektronikus autószimulátor gyerekeknek nagyon szép kék színben tündököl sárga világító kormánnyal. Ez a játék minőségi és ellenálló műanyagból készült, melynek élei lekerekítettek, ezért is biztonságos a gyerkőcök számára. Méretei a tűzoltóautónak 30*25*17 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Méretek30*25*17 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.