Bőrönd szerszámokkal Bob the builder Smoby 12 kiegészítővel kék

Termék leírása

Minden kisfiúban egy igazi kis ügyes ezermester lakozik. Ezzel a menő bőrönddel tele szerszámokkal és Bob mester mesemotívummal díszítve, melyet gyerekek világszerte ismernek, igazi kis ezermesterré válik. Szerszámos bőrönd 12 tartozékkal megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól, akik könnyen elsajátítják majd az egyes szerszámok használatát. 

A műanyag elemek a bőröndben a gyerkőcök biztonságára odafigyelve lettek megalkotva. A szerszámok lekerekített formája garancia, hogy gyerkőce biztonságban fog játszani, nem kell aggódnia gyermeke biztonsága miatt. Bőrönd műanyag szerszámokkal lehetőséget ad a kisfiúknak felfedezni magukban a kis ezermestert miközben fejlődnek motorikus képességeik is egyaránt. A bőrönd praktikussága, hogy bárhova magával viheti a csöppség. Szülők is elégedettek lesznek a gyerekjátékkal, hisz ezentúl gyermeküket elkerüli majd az unalom. Szerszámos bőrönd fűrészt, mechanikus csavarkulcsot, csavarhúzót és minőségi csavarokat rejt, melyek belecsavarozhatóak az erre szánt lyukakba.

Bőrönd szerszámokkal attraktív kék színben pompázik, melyet Bob mester mesemotívuma díszít. Ez a nagyszerű gyerekjáték a francia Smoby vállalattól minden gyerkőcnek végetnemérő mókát igér, kedvükre szerelgethetnek majd. Szerszámos bőrönd minőségi alapanyagból készült, megfelel a legszigorúbb minőségi feltételeknek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek23*9*23 cm
A csomagolás méretei23*9*23 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.