Játékbaba Customize Me Smoby 42 cm 30 kiegészítővel és 6 ruhával 4 évtől

Termék leírása

Smoby Customize Me baba egy nagy csomagolásban kapható különféle kiegészítőkkel, ruhákkal és matricákkal. Trendi baba kislányoknak ajánlott 4 éves kortól, mely 42 cm magas. Ruhácskába és cicanadrágba van öltöztetve, kislányok 6 különféle ruha és további 30 kiegészítő közül választhatnak, ide tartoznak: karkötők, gyűrűk, fülbevalók, hajgumik. Kis tervezői így a kedvenc babájukat a saját ízlésük szerint öltöztethetik és formálhatják külsejét, így töltve hosszú órákat tervezéssel és megvalósítással. Stílusos kislányos baba átlátszó retikült visel a vállán, melynek dizájnját szintén meg lehet változtatni. Elülső része a ruhának és a retikülnek áttetsző résszel van kialakítva, amit matricákkal tud kislánya díszíteni, vagy különféle stílusos mintákkal lehet kiegészíteni, melyek a csomag tartozéka szintén, de kislánya is maga elkészítheti azokat. Választani lehet: szőke vagy barna hajú babák közül nagyon szép hosszú hajjal. Baba teste erős, testrészei mozgathatóak és mosolya elvarázsol mindenkit.

Smoby babával való játék alatt végtelen szórakozási lehetőség várja kislányát. Babázás már nagyon rég közkedvelt játék a kislányok körében, minden nagymama és anyuka ismeri. De nem csak mókát nyújt a csöppségeknek, hanem számos lehetőséget nyújt gyermeke fejlődéséhez is. A kislányok szívesen gondoskodnak a kisbabájukról, etetik, altatják, de főleg szívesen öltöztetik különféle outfitekbe, szeretik különféle kiegészítőkkel díszíteni és divatos frizurákkal különlegessé tenni. Fejlődik a finom motoros és manuális készségük, a kisbabájukkal való beszélgetés alatt bővül a szókincsük is. Öltözékek tervezésével és a baba teljes külsejének kialakításával fejlődik a fantáziájuk, elképzelőerejük és kreativitásuk. Játék kislányoknak mindent tartalmaz, ami után a kislányok vágyódnak, tehát ne habozzon és szerezze be Ön is kis hercegnőjének ezt a nagyszerű játékot.

A Smoby egy elismert francia márka, mely minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyben puha és selymes a gyermek kezecskéknek. A játékok élei lekerekítettek, mely védi a gyerekeket bármiféle sérüléstől, garantálják a biztonságot. A Smoby játékok színei serkentik a kicsik fantáziáját. Smoby játék tökéletes választás ajándékként, hiszen a Smoby játékokat egész Európa szerte nagyon szeretik a gyerekek. A játékgyártás ellenőrzött, megfelel a legszigorúbb előírásoknak is. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek42 cm
Termék magassága42 cm
A csomagolás méretei24*12*48 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,76 kg
Színszínpompás
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.