Babacenter Baby Nurse Smoby játékbabának 13 db kiegészítővel

Termék leírása

Smoby játék babaház Baby Nurse egy csodálatos és egyedi játék, mely rengeteg különböző lehetőséget kínál a játékra. Három babaszobát foglal magába, mégpedig található benne fürdőszoba zuhannyal és az esti fürdőzéshez szolgáló tartozékokkal, konyha és baba hálószoba. A kád letakarásával egy pelenkázó asztalt kapunk. A babaház másik szárnya egy gyönyörű hálószoba, ahol egy bölcső található takaróval. A baba a tojás formájú bölcsőben szundikálhat, amely tartókon lóg, ennek köszönhetően gyermeke addig ringathassa babáját, míg el nem alszik. A bölcső babahordozóként is használható. A hálószobában egy éjjeli lámpa és egy mechanikus mutatójú óra is helyet kapott. A bölcső mellett ruhákra szólgáló rakodótér tárul gyermeke elé, kettő elbűvölő akasztóval együtt. A házikó harmadik része egy étkezőpult székkel, amely konyhának is szolgál.

Gyermeke rendelkezésére áll egy mosdó is, valamint ezen kívül a konyhához még 13 egyedi kiegészítő is jár, mégpedig lábas fedéllel, tányér kanállal és tejes vagy teás cumisüveg a játékbabának. Az alsó részben rengeteg rakodótér helyezkedik el, mely az említett tartozékokra szolgálhat. A babaház egyedi színkombinációban tündököl, fehér és rózsaszín színű lágy zölddel kombinálva. Ez egy remek játék minden kislánynak 3 éves kortól. A házba 42 cm nagyságú baba alkalmas. A babaház előnye, hogy nem foglal sok helyet. A babaház egyes részei egyszerű módon összerakhatóak. Kerekeinek köszönhetően gyermeke akárhová magával viheti, vagy elrakhatja egy olyan helyre, ahol nem lesz útban. A Smoby híres francia gyerekjáték gyártó különleges és minőséges játékokat gyárt, mint kinézetüket mint praktikusságukat illetően is.

Ez a játék minőséges európai termék, a legszigorúbb minőség és ellenállóság szabványoknak felel meg. A kislányok hosszú ideig képesek ezzel a játékkal játszani. A széthajtott babaház mérete 135 cm. Az összecsukott babaház legkisebb részének magassága 66 cm, szélessége 52 cm, hosszúsága 69 cm. Szerezzen örömet gyermekének ezzel a játékkal. A babáról való gondoskodás a babázás elválaszthatatlan része, eközben a gyerekek szüleiket utánozzák. A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit is, valamint az önállóság is erősödik benne. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti, pelenkázza és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*80*80 cm
Termék magassága69 cm
A csomagolás méretei76*22*63 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,52 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.