Babacenter játékbabának Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby háromrészes 23 kiegészítővel (konyhácska, fürdőszoba, hálószoba)

Termék leírása

Babacenter játékbabának Violette a Baby Nurse kollekcióból egy időtlen gyerekjáték kislányok részére 3 éves kortól. A három részből álló házikó hatalmas teret biztosít 42 cm nagyságú játékbabáról való gondoskodáshoz. A középső, fő része a házikónak, a fürdőszoba, mely zuhanyrózsával kiegészített rózsaszín káddal és modern mintával díszített pelenkázópulttal lett berendezve. A hátsó falrészen szivecskével díszített képkeret kapott helyet, melybe csemetéje fotóját teheti kedvenc játékbabája ölelésében.

Az etetés a házikó bal részén helyett kapott konyhában végezhető. Etetőszék kis pulttal, mosogató, tüzhely alsó részén mikrohullámú sütővel, mind mind a játékbaba kényelmes etetését szolgálja. A házikó jobb részén a hálószoba kapott helyet nagyon kényelmes kisággyal, melyen szivecskével és madarkákkal díszített kiságyforgó szenderíti majd álomba a kedvenc játékbabát. Éjjelilámpa a játékbaba feje felett este kellemesen foszforszkáló fényt ad ki. A kiságy szükség esetén a házikóról lecsatlakoztatható és kislánya a saját ágyikója mellé helyezheti azt, hogy éjjel is vigyázhasson játékbabájára. 

Ez a többfunkciós babacenter 23 kiegészítőt tartalmaz, melyek közé tartozik fazék fedéllel, szivecske alakú tányér kiskanállal, cumisüveg, tejporos doboz, sampon, hőmérő és még más számtalan hasznos és érdekes kiegészítő. Gyermeke negy örömmel fogadja a tágas rakodóteret is a kiegészítők tárolására. A babaház előnye a helytakarékossága, mivel egyes részei egyszerűen ӧsszecsukhatókKerekeinek kӧszӧnhetően a gyermek bárhová magával viheti vagy olyan helyre takaríthatja el, ahol nem foglal sok helyet. 

A játékbabáról való gondoskodás a babázás nagyon fontos része, melynek köszönhetően a kicsik közelebb kerülnek a felnőttek világához. A babával való játék fejleszti a gyermekek kognitív és motorikus képességeit és ӧnnálóságukat. Játék kӧzben a kislányok felӧltik az édesanya szerepét és úgy játszanak a játékbabával, akár a saját élő kisgyermekükkel, etetik, fürdetik, átpakolják, álomba ringatják őt. A babázás fontos szerepet játszik a kommunikációs és nyelvi képességek tӧkéletesítésében. Teljes méretei a babacenternek széttárt helyzetben 150*71*71 cm, összecsukott állapotban 71*71*67,5 cm, miközben teljes magassága 71 cm. Játékbaba nem képezi részét a csomagnak. 

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég minőségi és dizájnukat és funkcionalitásukat illetően egyedi játékok készítésével foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, mely megfelel a európai minőségi szabványoknak. A műanyag, melyből a Smoby termékek készülnek minőségi és bársonyos a tapintásra.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek150*71*71 cm
Termék magassága71 cm
A csomagolás méretei80*24*63 cm
Teljes hosszúság150 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,1 kg
Színlila
Ajánlott baba magasság32 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.