Babacenter bőrönd Minnie Nursery Smoby játékbabának 6 db kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby multifunkciós babacenter bőröndben Nursery Minnie egy pelenkázó asztal, kiságy és etetőszék egyben. Ez minden egy kompakt játék bőröndbe csomagolva. Ez egy csodálatos szett bőröndben, romantikus rózsaszín színben, élénk világoszölddel, valamint a lányok körében közkedvelt Disney mesefigura, Minnie képeivel kombinálva. A Nursery Minnie kerekes bőrönd tojás alakú, gyermeke mindenhová magával viheti. Ez a babacenter rengeteg fajta játékhoz használható. Az egyik feléről egy baba kiságy található, melyben 42 cm-es baba fér el. Ez egy baldachinos ágy, baba takaróval és egy kis polccal, melyre a baba ruháit tudjuk rakni. A baldachin csodálatos rózsaszín színű fehér pöttyökkel. A kiságy Minnie mesefigura matricákkal díszített.

A játék másik felén gyermeke az etetőszéket élvezheti, ahol megetetheti babáját. A babacenterhez kiegészítőként egy cumisüveg, egy szív alakú tányér kanállal, kettő ruhaakasztó és cumi is tartozik.  A játék befejeztével a bőrönd könnyen becsukható és akárhová magunkkal vihető, vagy egyszerűen elrakható. Kompakt nagyságának köszönhetően nem foglal sok helyet. Ez egy nagyon praktikus és multifunkciós játék, melyet minden kislány kihasznál már 18 hónapos kortól. Ez a babacenter bőröndben szilárd és ellenálló műanyagokból készült, melyek egyben kellemes és selymes tapintásúak.

A híres francia Smoby gyerekjáték gyártó a játékgyártásban hosszú éves tapasztalattal büszkélkedhet. Piacvezető márka és játékai egészségügyileg tesztelt és minőséges műanyagokból készülnek, melyek európai minőségteszteken mentek keresztül. Ez egy csodálatos és egyedi játék, amely kezeskedik kis hercegnője órákon átnyúló babázásáért. Az anyagok tisztítására csak enyhén nedves szivacsot használjanak. A babázás fejleszti a gyermeki fantáziát. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek24*47*60 cm
Termék magassága60 cm
A csomagolás méretei45*17*50 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,83 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.