Babafészek Cocoonababy® Red Castle kiegészítőkkel fehér 0 hó-tól

Termék leírása

A Cocoonababy® Red Castle babafészek egy ergonomikusan formált termék 0-4 hónapos babáknak. A babafészek segíti az újszülött fokozatos és szeretetteljes alkalmazkodását az őt körülvevő új környezethez. A Cocoonababy® babafészek imitálja a méhen belüli testhelyzetet, ennek köszönhetően a baba sokkal egyszerűbben hozzászokik a nyílt terekhez, melyek a védtelenség és elhagyatotság érzetét kelthetik a csecsemőben. A babák sokkal biztonságosabban érzik magukat a szűk terekben, amit a babafészek magasított pereme biztosít.

Kellemes pihenés

A Red Castle gyártó műhelyéből származó Cocoonababy® babafészek segíti a gyorsabb elalvást és meghosszabítja az alvási időszakot. A babafészekben pihenő babák sokkal ritkábban ébrednek fel a Moro reflex következtében, sőt alacsonyabb nálunk a reflux kialakulásának kockázata. A Red Castle babafészek továbba hozzájárul a baba egészséges fejlődéséhez és ideális a lapos fej kialakulásának megelőzésében. Alvás közben a baba felveszi a helyes testhelyzetet, mely megakadályozza a hirtelen fejmozdulatokat és lehetővé teszi, hogy a lábacskái a popsijánál magasabban helyezkedjenek el – akár csak az édesanya pocakjában. A biztonságos pihenésről a vastag biztonsági öv gondoskodik. A Cocoonababy® babafészek már 2,8 kg babáknak alkalmas, ezért ideális a koraszülött babák számára is. Használata a baba három - négy hónapos koráig ajánlott, amíg a baba nem kezd el önállóan oldalra fordulni. A babafészek finom, puha tapintású, biztonsági övvel, huzattal és hordtáskával van forgalmazva.

A Red Castle márkáról

A Red Castle márka elsősorban a színvonalra fekteti a hangsúlyt, csúcsminőségű termékei garantáltan elnyerik a gyerekek és felnőttek tetszését. A Red Castle termékek a kényelem, biztonság és gondoskodás megtestesítői. A gyártó csak a legjobb alapanyagokat használja, melyek mentesek a nehéz fémektől és veszélyes festőanyagoktól, ráadásul kíméletesek a környezethez. A Red Castle márka megfelel a biztonsági követelményeknek és számos, független laboratóriumok által kiadott tanúsítvánnyal rendelkezik.

Jellemzői

  • babafészek Cocoonababy® újszülöttek számára
  • 0-4 hónapos korosztálynak
  • már 2,8 kg súlyú babáknál is alkalmas
  • imitálja a méhen belüli testhelyzetet
  • csökkenti az egészségi problémákat
  • megfelel a minőségi követelményeknek
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek69*40*19 cm
Termék magassága19 cm
Teljes hosszúság69 cm
Tömeg1 kg
NoteMaterial: Foam - 100% PU, Sheet - 100% cotton, Cover - 100% tencel, Membrane - 100% PU, Tummy band: 92% cotton / 8% PE
Színfehér
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.