Babaház játékbabának Baby Nurse Arany sorozat Smoby háromrészes 13 kiegészítővel

Termék leírása

A Baby Nurse játékbaba házikó egy egyedi tӧbbfunkciós játék kislányoknak 3 éves kortól. A három részből álló házikó hatalmas teret biztosít a babával való játékhoz. Az édesanya szerepébe bújt kislány játékbabáját a fürdőszobában mosdathatja, mely a limitált Arany sorozatból származó zuhannyal felszerelt rózsaszín káddal van berendezve. Az étkeztetést a konyhában lévő etetőszékben vegezhető. Miután a baba pocakja tele van, az édesanyja a hálószobában található rózsaszín bӧlcsőbe teheti le megpihenni. A szürke részletekkel kiegészített játék babaház a rózsaszín csodálatos árnyalataiban készült. A babaházban egy fantasztikus babacenter rejlik, melyben a baba és a mamája is megtalálnak mindent, amire szükségük van. A házikó 42 cm méretű babáknak alkalmas.

A konyhácskában a kisgyermek rendelkezésére egy mosogató és számtalan kiegészítő áll. A tartozékok kӧzӧtt megtaláljuk a fedeles lábast, szív alakú kistányért, kis kanalat, cumisüveg és baba tea. Az alsó részben tágas rakodótér tárul elénk, mely ideális a kiegészítők tárolásához. A hálószoba éjjeli lámpával és mechanikus órával van felszerelve. A bӧlcső mellett a babaruhák elrendezéséhez szolgáló hely található két bájos kis ruhaakasztóval ellátva. A bӧlcső egyúttal mózeskosárként is használható. A kád lefedésével egy pelenkázó asztal alakítható ki. A babaház előnye a helytakarékossága, mivel egyes részei egyszerűen ӧsszecsukhatók.

Kerekeinek kӧszӧnhetően a gyermek bárhová magával viheti vagy olyan helyre takaríthatja el, ahol nem foglal sok helyet. Az házikó méretei ӧsszecsukott állapotban a kӧvetkezők – magassága 66 cm, szélessége 52 cm, hossza 69 cm. Szerezzen ӧrӧmet gyermekeinek ezzel az egyedi játékkal. A babával való játék fejleszti a gyermekek kognitív és motorikus képességeit és ӧnnálóságukat. Játék kӧzben a kislányok felӧltik az édesanya szerepét és úgy játszanak a játékbabával, akár a saját élő kisgyermekükkel, etetik, fürdetik, átpakolják, álomba ringatják őt. A babázás fontos szerepet játszik a kommunikációs és nyelvi képességek tӧkéletesítésében.

A Smoby neves francia gyerekjátékokat gyártó cég minőségi és dizájnukat és funkcionalitásukat illetően egyedi játékok készítésével foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készültek, mely megfelel a európai minőségi szabványoknak. A Baby Nurse játék babaház egy csodálatos és egyedi játék a maga kategóriájában, mely garantálja kis hercegnője hosszan tartó szórakozását kedvenc babájával. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*52*66 cm
Termék magassága66 cm
A csomagolás méretei76*22*63 cm
Teljes hosszúság69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,52 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság32-42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.