Sport babakocsi nagy 44 Cats Smoby 32-42 cm játékbabának 58 cm tolókar 18 hó-tól

Termék leírása

Minden kislány szívesen ölti fel az anyuka szerepét és indul útnak kis kedvencével kocsikázni. Francia Smoby vállalat tervezői ezért is rukkoltak elő újdonsággal, mégpedig nagy sport babakocsival, melybe akár 32-42 cm nagyságú játékbaba is elfér. Modern babakocsi nagyon szép rózsaszín-fehér színkombinációban tetszeleg zöld kerekekkel kiegészítve. A minőségi textil ülőrészt a 44 csacska macska mesesorozat szereplői színes ábrái dísztik, így garantáltan csemetéje kedvence lesz. A babakocsi elülső része kiesésgátlóval lett kiegészítve, hogy a játékbaba biztonságban üldögélhessen haladás közben. A tolókar magassága a talajtól 55 cm. Az ülőrész alatt tárolóhely lett kialakítva, ahova a kis anyukák a kiegészítőket és tartozékokat tudják elrakni.

A babakocsi 4 stabil keréken gurul, melyek könnyed és egyszerű haladást biztosítanak. Szerkezete erős fém kombinálva műanyaggal, mely kellemesen bársonyos a tapintásra. Kislányok magukkal vihetik sétára a parkba, bel- és kültéren egyaránt kihasználhatják. Babákkal játszani nagyon aranyos játék, mely már hosszú évek óta közkedvelt a kislányok körében. De szórakozáson kívül serkenti a kicsik fejlődését is. A kislányok szívesen gondoskodnak a kisbabájukról, etetik, altatják, öltöztetik. Ezzel a fajta törődéssel a kislányok közelebb kerülnek a felnőtek világához és próbálgatják, hogy mivel jár az anyukaság. A felnőteket utánozva a gyerekek közelebbi képet kapnak a felnőtek világáról. Kocsikázás közben fejlődik finom motorikájuk, feléled felelősségtudatuk. Méretei a terméknek 57*38*58 cm. Játékbaba nem képezi a csomag részét. 

A Smoby egy neves francia márka, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyben puha és selymes a gyermek kezecskéknek. A játékok színei élénkek, éleik lekerekítettek, mely védi a gyerekeket bármiféle sérüléstől, garantálják a biztonságot. A Smoby játékok színei serkentik a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, minden kis gyerkőc figyelmét felkeltik, ezért is a legjobb ajándék a legkisebbek részére. A játékgyártás ellenőrzött, megfelel a legszigorúbb előírásoknak is. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kiemelkedik az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek57*38*58 cm
Termék magassága58 cm
A csomagolás méretei35*13*60 cm
Teljes hosszúság57 cm
Tolókar magassága58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,6 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság32 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.