Golf babakocsi összecsukható Violette Baby Nurse Smoby játékbbának (58 cm tolókarral) 24 hó-tól

Termék leírása

Golf babakocsi Violette a Baby Nurse kollekcióból egy stabil és erős gyerekjáték kislányok részére már 2 éves kortól. Csodaszép rózsaszín színkivitelezésben tetszeleg, texti huzata modern mintázattal és Baby Nurse felirattal van díszítve. Szükség esetén könnyen levehető és tisztítható. Golf babakocsi köszönhetően az átgondolt kivitelezésének nagyon könnyen kezelhető, kislánya ha kirándulni indul vagy akár csak a parkba sétára, kedvenc babáját mindig magával viheti. A tolókar magassága 58 cm, a babakocsi ülésébe 42 cm nagyságú baba fér bele. Erős fémszerkezet tartós műanyaggal kombinálva gondoskodik gyermeke zavartalan szórakozásáról.

Műanyag minőségi és bársonyos a tapintásra. Köszönhetően a 3-pontos biztonsági övnek kedvenc játékbaba biztonságban fog ücsörögni a séta alatt. A babakocsiban egy hasznos játékbaba kiegészítő rejlik, melyben a kis hӧlgyek a babájukat kültéren, beltéren egyaránt sétáltathatják. A gyerekek imádnak a kedvenc babájukkal játszani, szívesen fürdetik, ӧltӧztetik, etetik, állomba ringatják vagy sétáltatják. A babakocsi tӧkéletes játékbaba kiegészítő minden kis hercegnő részére, aki  szereti sétáltatni babáját. A babázás szerepet játszik a gyermek kommunikációs és nyelvi képességeinek fejlődésében, illetve játékos módon kerülnek közelebb a felnőttek világához. Méretei az összecsukható babakocsinak 25*52*58 cm, a baba nem képezi részét a csomagnak. Súlya 1,2 kg, helytakarékos.

Smoby neves francia gyártó minőségi műanyag gyerekjátékokat készít már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, ellenálló, tartós, tapintásra bársonyos és élei lekerekítettek, hogy a kicsik mindig biztonságban érezzék magukat a játék közbe. A Smoby játékok vonzák a gyerkőcӧk figyelmét és fejlesztik a fantáziájukat. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek25*52*57 cm
Termék magassága57 cm
A csomagolás méretei12*15*64 cm
Tolókar magassága58 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,2 kg
Színlila
Babának alkalmas32 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek