Sport babakocsi CityLink® III Red Castle összecsukható fekete vázzal és 5-pontos biztonsági övvel 0 hónaptól

Termék leírása

A CityLink® III sport babakocsi a legújabb és legmodernebb városi babakocsik csoportjába tartozik, amelyben a minőség és a funkcionalitás talált egymásra. A babakocsi már újszülött kortól használható, csodálatos fekete színkivitelezése stílust és luxust kölcsönöz a terméknek. A babakocsi erős és ellenálló fémvázzal rendelkezik. A maximális kényelem mellett a babakocsi számos egyéb előnyt is kínál. Tökéletesen alkalmazkodik a gyerekek és a szülők igényeihez, egyszerűen összecsukható és nagyon helytakarékos, ami elsősorban utazások, nyaralások valamint vásárlás során mutatkozik hasznosnak.

Előnyei:

  • erős és ellenálló fémváz
  • 5-pontos biztonsági öv és karfa
  • teljesen dönthető ülések
  • bolygósítható minőségi EVA kerekek
  • tető szellőzővel
  • ultra könnyú kompakt babakocsi
  • gyorsan összecsukható és szétrakható, ideális utazáshoz
  • 2 magassági pozícióba állítható tolókar
  • kárpítozott kényelmes ülések
  • tágas rakodótér az babakocsi alsó részében
  • egyszerű manőverezés
  • trendi városi babakocsi

A babakocsi kényelmes kárpítozott ülései fekvő helyzetbe állíthatók és garantálják a baba maximális komfortját. A baba biztonságáról az 5-pontos biztonsági öv párnázott pántokkal valamint a karfa gondoskodik. A praktikus tető, melynek hátsó részében egy beépített szellőző rendszer található, megbízhatóan megvédi a gyermeket az időjárás viszontagságaitól. A babakocsi tolókarja tapintásra nagyon kellemes, bevonata 100% barna bőr, akár csak a karfa bevonata, két magassági pozícióba állítható ami lehetővé teszi a babakocsi egyszerű manőverezését. A kocsi alsó részében található tágas rakodótér ideális a vásárlás szállításához. A babakocsi bolygósítható EVA kerekekkel van ellátva, amelyek magukban foglalják a csendes gumikerekek valamint az ellenálló műanyag előnyeit ezzel garantálva a legmegfelelőbb menettulajdonsági jellemzőket.

A CityLink® III az ultra könnyű kompakt babakocsik közé tartozik, súlya csak 6,7 kg (tetővel együtt). Méretei összecsukott állapotban (kerekekkel együtt) csak 27*50*57 cm. Méretei szétrakott állapotban 104*87*58 cm (tolókarral a legmagasabb pozícióban) illetve 97*87*58 cm (tolókarral a legalacsonyabb pozícióban). A babakocsi 3 éves korig használható, terhelhetősége 15 kg. Az alacsony súly, ellenálló konstrukció és funcionalitás megfizethetetlen az utazások és kirándulások során és egyszerűbbé teszi a szülők és a gyermekek mindennapjait.

A Red Castle márkáról

A Red Castle márka elsősorban a színvonalra fekteti a hangsúlyt, csúcsminőségű termékei biztosan elnyerik a gyerekek és felnőttek tetszését. A Red Castle termékek a kényelem, biztonság és gondoskodás megtestesítői. A gyártó csak a legjobb alapanyagokat használja, melyek mentesek a nehéz fémektől és veszélyes festőanyagoktól, ráadásul kíméletesek a környezethez. A Red Castle márka megfelel a biztonsági követelményeknek és számos, független laboratórium által kiadott tanúsítvánnyal rendelkezik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek104*87*58 cm
Termék magassága104 cm
Teljes hosszúság87 cm
Tolókar magassága97 - 104 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,7 kg
KerekekEVA wheels
Színfekete
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.